Elite Custom Race Plus Bidonhouder - Wit/Rood

Product niet op voorraad

Voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties Elite Custom Race Plus Bidonhouder - Wit/Rood

  • Materiaal: nylon
  • Glasvezel versterkt
  • De voorstructuur omhelst de fles aan de bovenkant
  • Zelfinstellend rubbersysteem
  • Het zelfinstellende oogje aan de voorkant maakt het eenvoudig plaatsen en verwijderen van de fles mogelijk
  • Het inbrengen en uitnemen van de fles kan zowel in de richting van de fietsas als schuin naar beide zijden gebeuren, waardoor ook comfortabel zijdelings inbrengen mogelijk is
  • Gemaakt in Italië
  • Diameter: 74 mm
  • Gewicht: 40g

Omschrijving

De Elite Custom Race Plus Bidonhouder is ideaal voor fietsers die op zoek zijn naar een betrouwbare en stevige bidonhouder. Gemaakt van nylon en glasvezel versterkt, is deze bidonhouder duurzaam en licht van gewicht. De voorstructuur omhelst de fles aan de bovenkant en het zelfinstellende rubbersysteem zorgt ervoor dat de fles stevig op zijn plaats blijft tijdens het fietsen.

Met het zelfinstellende oogje aan de voorkant is het eenvoudig om de bidon in te brengen en te verwijderen. De fles kan zowel in de richting van de fietsas als schuin naar beide zijden worden geplaatst, waardoor het ook mogelijk is om de fles zijwaarts in te brengen. Deze bidonhouder is gemaakt in Italië en heeft een diameter van 74mm. Met een gewicht van slechts 40g is het een ideale keuze voor elke fietser.

Of je nu een professionele renner bent of gewoon van fietsen houdt, de Elite Custom Race Plus Bidonhouder biedt de perfecte oplossing om gehydrateerd te blijven tijdens je ritten. Met zijn sterke grip en verstelbare design is deze bidonhouder geschikt voor verschillende soorten flessen. Niet alleen functioneel, maar ook stijlvol met zijn wit/rode kleurencombinatie. Kies voor kwaliteit en gebruiksgemak met de Elite Custom Race Plus Bidonhouder.

Over Elite

Elite, een bedrijf van fietsfanaten, biedt al veertig jaar unieke en baanbrekende producten aan de wielerwereld.

Sinds 1979 zijn ze gespecialiseerd in R&D, productie en marketing van hometrainers, bidons en bidonhouders.

Elite produceert lokaal, op basis van een idee dat fundamenteel bleek te zijn om succes te behalen: hun partners werken uitsluitend voor hen, dus zijn ze voornamelijk gericht op marketing en onderzoek in plaats van productie. En ze zijn zelf gefinancierd: al hun investeringen komen uit middelen die het resultaat zijn van ieders werk.

Reviews Elite Custom Race Plus Bidonhouder - Wit/Rood

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die Elite Custom Race Plus Bidonhouder - Wit/Rood kochten, kochten ook

Recent bekeken producten