Elite Custom Race Plus Bidonhouder - Rood/White

3-4 Werkdagen

Specificaties Elite Custom Race Plus Bidonhouder - Rood/White

  • Materiaal: nylon
  • Glasvezel versterkt
  • De voorstructuur omhelst de fles aan de bovenkant
  • Zelfinstellend rubbersysteem
  • Het zelfinstellende oogje aan de voorkant maakt het eenvoudig plaatsen en verwijderen van de fles mogelijk
  • Het inbrengen en uitnemen van de fles kan zowel in de richting van de fietsas als schuin naar beide zijden gebeuren, waardoor ook comfortabel zijdelings inbrengen mogelijk is
  • Gemaakt in Italië
  • Diameter: 74 mm
  • Gewicht: 40g

Omschrijving

Met de Elite Custom Race Plus Bidonhouder in rood/wit kun je jouw fiets voorzien van een stevige en stijlvolle bidonhouder. Gemaakt van nylon en glasvezel versterkt, is deze houder duurzaam en licht van gewicht. De voorstructuur omhelst de fles aan de bovenkant en het zelfinstellende rubbersysteem zorgt voor een perfecte pasvorm.

Het zelfinstellende oogje aan de voorkant maakt het eenvoudig plaatsen en verwijderen van de fles mogelijk. Het inbrengen en uitnemen van de fles kan zowel in de richting van de fietsas als schuin naar beide zijden gebeuren, waardoor ook comfortabel zijdelings inbrengen mogelijk is. Met een diameter van 74 mm en een gewicht van slechts 40g, is deze bidonhouder een ideale toevoeging aan jouw fietsuitrusting.

De Elite Custom Race Plus Bidonhouder is gemaakt in Italië en staat bekend om zijn kwaliteit en functionaliteit. Of je nu gaat voor een rustige fietstocht of een intensieve training, deze bidonhouder zorgt ervoor dat je altijd eenvoudig toegang hebt tot je waterfles. Met zijn opvallende rood/witte kleur voegt hij ook nog eens een vleugje stijl toe aan je fiets.

Over Elite

Elite, een bedrijf van fietsfanaten, biedt al veertig jaar unieke en baanbrekende producten aan de wielerwereld.

Sinds 1979 zijn ze gespecialiseerd in R&D, productie en marketing van hometrainers, bidons en bidonhouders.

Elite produceert lokaal, op basis van een idee dat fundamenteel bleek te zijn om succes te behalen: hun partners werken uitsluitend voor hen, dus zijn ze voornamelijk gericht op marketing en onderzoek in plaats van productie. En ze zijn zelf gefinancierd: al hun investeringen komen uit middelen die het resultaat zijn van ieders werk.

Reviews Elite Custom Race Plus Bidonhouder - Rood/White

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die Elite Custom Race Plus Bidonhouder - Rood/White kochten, kochten ook

Recent bekeken producten