Elite Custom Race Plus Bidonhouder - Grijs

3-4 Werkdagen

Specificaties Elite Custom Race Plus Bidonhouder - Grijs

  • Materiaal: nylon
  • Glasvezel versterkt
  • De voorstructuur omhelst de fles aan de bovenkant
  • Zelfinstellend rubbersysteem
  • Het zelfinstellende oogje aan de voorkant maakt het eenvoudig plaatsen en verwijderen van de fles mogelijk
  • Het inbrengen en uitnemen van de fles kan zowel in de richting van de fietsas als schuin naar beide zijden gebeuren, waardoor ook comfortabel zijdelings inbrengen mogelijk is
  • Gemaakt in Italië
  • Diameter: 74 mm
  • Gewicht: 40g

Omschrijving

De Elite Custom Race Plus Bidonhouder is een must-have accessoire voor elke fietser. Gemaakt van nylon en versterkt met glasvezel, biedt deze bidonhouder een stevige en duurzame constructie. Het unieke zelfinstellende rubbersysteem zorgt ervoor dat de fles perfect op zijn plaats blijft, terwijl het eenvoudige plaatsen en verwijderen van de fles wordt vergemakkelijkt door het zelfinstellende oogje aan de voorkant.

Niet alleen biedt de Elite Custom Race Plus Bidonhouder een veilige grip op de fles, maar het biedt ook veelzijdigheid. Het inbrengen en uitnemen van de fles kan zowel in de richting van de fietsas als schuin naar beide zijden gebeuren, waardoor ook comfortabel zijdelings inbrengen mogelijk is. Dit maakt het ideaal voor alle soorten fietsers.

Gemaakt in Italië, is de Elite Custom Race Plus Bidonhouder een combinatie van Italiaans vakmanschap en hoogwaardige materialen. Met een diameter van 74 mm en een gewicht van slechts 40 gram, is deze bidonhouder licht en compact, waardoor hij geen extra belasting toevoegt aan je fiets. Haal het beste uit je fietstocht met de Elite Custom Race Plus Bidonhouder.

Over Elite

Elite, een bedrijf van fietsfanaten, biedt al veertig jaar unieke en baanbrekende producten aan de wielerwereld.

Sinds 1979 zijn ze gespecialiseerd in R&D, productie en marketing van hometrainers, bidons en bidonhouders.

Elite produceert lokaal, op basis van een idee dat fundamenteel bleek te zijn om succes te behalen: hun partners werken uitsluitend voor hen, dus zijn ze voornamelijk gericht op marketing en onderzoek in plaats van productie. En ze zijn zelf gefinancierd: al hun investeringen komen uit middelen die het resultaat zijn van ieders werk.

Reviews Elite Custom Race Plus Bidonhouder - Grijs

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die Elite Custom Race Plus Bidonhouder - Grijs kochten, kochten ook

Recent bekeken producten