Elite Custom Race Bidonhouder - Wit/Zwart

3-4 Werkdagen

Specificaties Elite Custom Race Bidonhouder - Wit/Zwart

  • Materiaal: nylon
  • Glasvezel versterkt
  • Zelfinstellend rubbersysteem
  • Door het elastiek kan de fles gemakkelijk worden verwijderd
  • Gemaakt in Italië
  • Diameter: 74 mm
  • Gewicht: 43 g

Omschrijving

De Elite Custom Race Bidonhouder is een praktische en stijlvolle bidonhouder voor op je fiets. Gemaakt van nylon en glasvezel, is deze bidonhouder duurzaam en stevig. Het zelfinstellende rubbersysteem zorgt ervoor dat je bidon altijd stevig op zijn plaats blijft, wat voor terrein je ook fietst.

De bidonhouder is ontworpen met een elastiek waarmee je de bidon gemakkelijk kunt verwijderen en terugplaatsen, zelfs tijdens het fietsen. Deze handige functie maakt het extra gemakkelijk om tijdens een rit snel en veilig te hydrateren. Daarnaast is de Elite Custom Race Bidonhouder gemaakt in Italië, wat garant staat voor hoogwaardige kwaliteit.

Met een diameter van 74 mm past de bidonhouder op de meeste standaard bidons. Met een gewicht van slechts 43 g voegt deze bidonhouder bijna geen extra gewicht toe aan je fiets. Dankzij zijn fraaie wit/zwarte kleurenschema is de Elite Custom Race Bidonhouder niet alleen functioneel, maar ook een eyecatcher op je fiets.

Over Elite

Elite, een bedrijf van fietsfanaten, biedt al veertig jaar unieke en baanbrekende producten aan de wielerwereld.

Sinds 1979 zijn ze gespecialiseerd in R&D, productie en marketing van hometrainers, bidons en bidonhouders.

Elite produceert lokaal, op basis van een idee dat fundamenteel bleek te zijn om succes te behalen: hun partners werken uitsluitend voor hen, dus zijn ze voornamelijk gericht op marketing en onderzoek in plaats van productie. En ze zijn zelf gefinancierd: al hun investeringen komen uit middelen die het resultaat zijn van ieders werk.

Reviews Elite Custom Race Bidonhouder - Wit/Zwart

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die Elite Custom Race Bidonhouder - Wit/Zwart kochten, kochten ook

Recent bekeken producten