Elite Custom Race Bidonhouder - Rood/White

3-4 Werkdagen

Specificaties Elite Custom Race Bidonhouder - Rood/White

  • Materiaal: nylon
  • Glasvezel versterkt
  • Zelfinstellend rubbersysteem
  • Door het elastiek kan de fles gemakkelijk worden verwijderd
  • Gemaakt in Italië
  • Diameter: 74 mm
  • Gewicht: 43 g

Omschrijving

De Elite Custom Race Bidonhouder is een functionele en stijlvolle accessoire voor elke fiets. Gemaakt van nylon en glasvezel versterkt, biedt deze bidonhouder optimale stevigheid en duurzaamheid. Met het zelfinstellende rubbersysteem zorgt hij ervoor dat je bidon veilig op zijn plaats blijft, zelfs tijdens hobbelige ritten.

De bidonhouder is ontworpen met een elastiek waarmee de bidon gemakkelijk te verwijderen is. Dit maakt het vullen en schoonmaken van de bidon een eenvoudige taak. Daarnaast zorgt het elastiek ervoor dat de bidon stevig op zijn plaats blijft, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over lekkages of verlies van hydratatie tijdens het fietsen.

De Elite Custom Race Bidonhouder is gemaakt in Italië, bekend om zijn hoogwaardige fietsonderdelen en accessoires. Met een diameter van 74 mm past hij op de meeste standaard bidons. Met een gewicht van slechts 43 g voegt hij bovendien geen onnodig extra gewicht toe aan je fiets. Kies voor de Elite Custom Race Bidonhouder en geniet van een betrouwbare en praktische bidonhouder tijdens al je fietsavonturen.

Over Elite

Elite, een bedrijf van fietsfanaten, biedt al veertig jaar unieke en baanbrekende producten aan de wielerwereld.

Sinds 1979 zijn ze gespecialiseerd in R&D, productie en marketing van hometrainers, bidons en bidonhouders.

Elite produceert lokaal, op basis van een idee dat fundamenteel bleek te zijn om succes te behalen: hun partners werken uitsluitend voor hen, dus zijn ze voornamelijk gericht op marketing en onderzoek in plaats van productie. En ze zijn zelf gefinancierd: al hun investeringen komen uit middelen die het resultaat zijn van ieders werk.

Reviews Elite Custom Race Bidonhouder - Rood/White

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die Elite Custom Race Bidonhouder - Rood/White kochten, kochten ook

Recent bekeken producten