Elite Ciussi Gel Bidonhouder Aluminium - Zwart

3-4 Werkdagen

Specificaties Elite Ciussi Gel Bidonhouder Aluminium - Zwart

  • Materiaal: aluminium
  • Stevige en veilige grip van de trommel
  • Trillingsreductie
  • Zijknoppen met gel-inzetstukken
  • TIG-gelast
  • Gemaakt in Italië
  • Diameter: 74 mm
  • Gewicht: 81g

Omschrijving

Elite Ciussi Gel Bidonhouder Aluminium - Zwart is een prachtig ontworpen bidonhouder voor elke fietser. Het is vervaardigd uit hoogwaardig aluminium en biedt een stevige en veilige grip van de trommel. Daarnaast vermindert het de trillingen en wordt het geleverd met zijknoppen met gel-inzetstukken om de bidon vast te houden en beschermen.

De Ciussi Gel Bidonhouder is TIG-gelast en gemaakt in Italië. Het heeft een diameter van 74 mm en weegt slechts 81g. Met zijn zwarte kleur, past het bij elke fietsstijl. Het is een elegante en duurzame keuze voor fietsers die zowel op de weg als off-road rijden.

De bidonhouder is niet alleen praktisch, maar ook stijlvol. Het heeft een strak design en past perfect bij zowel moderne als klassieke fietsen. Elite is een gerenommeerd merk op het gebied van fietsaccessoires en staat bekend om zijn duurzame producten. De Ciussi Gel Bidonhouder is geen uitzondering en biedt een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Over Elite

Elite, een bedrijf van fietsfanaten, biedt al veertig jaar unieke en baanbrekende producten aan de wielerwereld.

Sinds 1979 zijn ze gespecialiseerd in R&D, productie en marketing van hometrainers, bidons en bidonhouders.

Elite produceert lokaal, op basis van een idee dat fundamenteel bleek te zijn om succes te behalen: hun partners werken uitsluitend voor hen, dus zijn ze voornamelijk gericht op marketing en onderzoek in plaats van productie. En ze zijn zelf gefinancierd: al hun investeringen komen uit middelen die het resultaat zijn van ieders werk.

Reviews Elite Ciussi Gel Bidonhouder Aluminium - Zwart

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die Elite Ciussi Gel Bidonhouder Aluminium - Zwart kochten, kochten ook

Recent bekeken producten