Elite Ciussi Gel Bidonhouder Aluminium - Zilver

48-72hrs

Specificaties Elite Ciussi Gel Bidonhouder Aluminium - Zilver

  • Materiaal: aluminium
  • Stevige en veilige grip van de trommel
  • Trillingsreductie
  • Zijknoppen met gel-inzetstukken
  • TIG-gelast
  • Gemaakt in Italië
  • Diameter: 74 mm
  • Gewicht: 81g

Omschrijving

De Elite Ciussi Gel Bidonhouder is een must-have voor elke serieuze wielrenner. Deze bidonhouder is gemaakt van hoogwaardig aluminium en biedt een stevige en veilige grip voor je drinkfles. De trillingsreductie zorgt ervoor dat je waterfles zelfs op de meest hobbelige terreinen op zijn plaats blijft zitten.

De Ciussi Gel Bidonhouder heeft ook unieke zijknoppen met gel-inzetstukken. Deze zorgen voor extra grip en voorkomen dat je fles los schiet tijdens het rijden. Ook is de bidonhouder TIG-gelast voor extra stabiliteit en duurzaamheid. De Ciussi Gel Bidonhouder wordt in Italië gemaakt en voldoet aan hoge kwaliteitseisen.

Met een diameter van 74 mm is deze bidonhouder geschikt voor vrijwel elke drinkfles. En met een gewicht van slechts 81g voeg je geen overbodig gewicht toe aan je fiets. De zilveren kleur geeft je fiets een stijlvolle uitstraling en maakt deze bidonhouder een echte eye-catcher. Kortom, de Elite Ciussi Gel Bidonhouder is de perfecte keuze voor elke sportieve fietser die streeft naar kwaliteit en comfort.

Over Elite

Elite, een bedrijf van fietsfanaten, biedt al veertig jaar unieke en baanbrekende producten aan de wielerwereld.

Sinds 1979 zijn ze gespecialiseerd in R&D, productie en marketing van hometrainers, bidons en bidonhouders.

Elite produceert lokaal, op basis van een idee dat fundamenteel bleek te zijn om succes te behalen: hun partners werken uitsluitend voor hen, dus zijn ze voornamelijk gericht op marketing en onderzoek in plaats van productie. En ze zijn zelf gefinancierd: al hun investeringen komen uit middelen die het resultaat zijn van ieders werk.

Reviews Elite Ciussi Gel Bidonhouder Aluminium - Zilver

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die Elite Ciussi Gel Bidonhouder Aluminium - Zilver kochten, kochten ook

Recent bekeken producten