Elite Cannibal XC Bidonhouder - Zwart/Oranje

3-4 Werkdagen

Specificaties Elite Cannibal XC Bidonhouder - Zwart/Oranje

 • Materiaal: nylon
 • Glasvezel versterkt
 • De configuratie van de bidonhouder aan de zijkant maakt het eenvoudig inbrengen en verwijderen van de fles mogelijk
 • Geschikt voor alle modellen race-, MTB- en grindfietsen
 • Modern en innovatief ontwerp
 • Voor fietsen met schuine frames met verkleinde centrale driehoek
 • Ontworpen om de hardloopfles volledig te omarmen en maximale grip te garanderen
 • Rubberen versteviging
 • Gemaakt in Italië
 • Diameter: 74 mm
 • Gewicht: 34g

Omschrijving

De Elite Cannibal XC Bidonhouder is perfect voor avontuurlijke fietsers die op zoek zijn naar een betrouwbare bidonhouder. Gemaakt van nylon en glasvezelversterkt, biedt deze bidonhouder optimale stevigheid en duurzaamheid. Met zijn moderne en innovatieve ontwerp is het geschikt voor alle modellen race-, MTB- en grindfietsen. Het unieke zijdelingse ontwerp maakt het gemakkelijk om de fles in te brengen en te verwijderen, terwijl een rubberen versteviging zorgt voor maximale grip. Met een diameter van 74 mm en een gewicht van slechts 34 gram is deze bidonhouder een uitstekende keuze voor elke fietser.

De Elite Cannibal XC Bidonhouder is ontworpen om perfect te passen op fietsen met schuine frames met een verkleinde centrale driehoek. Dit zorgt voor een stevige bevestiging en voorkomt dat de bidonhouder wiebelt tijdens het fietsen. Gemaakt in Italië, staat deze bidonhouder garant voor kwaliteit en vakmanschap. Of je nu aan het racen bent op het asfalt, in het bos off-road rijdt of op een grindpad fietst, met de Elite Cannibal XC Bidonhouder heb je altijd je drankje binnen handbereik.

Met zijn gebruiksvriendelijke ontwerp en stevige constructie biedt de Elite Cannibal XC Bidonhouder alles wat je nodig hebt in een bidonhouder. Het nylon materiaal en de glasvezelversterking zorgen voor een lange levensduur en de mogelijkheid om de bidon gemakkelijk in te brengen en te verwijderen. Of je nu een lange fietstocht maakt of een snelle rit, deze bidonhouder kan elke uitdaging aan. Laat je niet in de steek met een onbetrouwbare bidonhouder, kies voor de Elite Cannibal XC Bidonhouder en geniet van een probleemloze hydratatie tijdens al je fietsavonturen.

Over Elite

Elite, een bedrijf van fietsfanaten, biedt al veertig jaar unieke en baanbrekende producten aan de wielerwereld.

Sinds 1979 zijn ze gespecialiseerd in R&D, productie en marketing van hometrainers, bidons en bidonhouders.

Elite produceert lokaal, op basis van een idee dat fundamenteel bleek te zijn om succes te behalen: hun partners werken uitsluitend voor hen, dus zijn ze voornamelijk gericht op marketing en onderzoek in plaats van productie. En ze zijn zelf gefinancierd: al hun investeringen komen uit middelen die het resultaat zijn van ieders werk.

Reviews Elite Cannibal XC Bidonhouder - Zwart/Oranje

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die Elite Cannibal XC Bidonhouder - Zwart/Oranje kochten, kochten ook

Recent bekeken producten