Elite Cannibal XC Bidonhouder - Zwart

Product niet op voorraad

Voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties Elite Cannibal XC Bidonhouder - Zwart

 • Materiaal: nylon
 • Glasvezel versterkt
 • De configuratie van de bidonhouder aan de zijkant maakt het eenvoudig inbrengen en verwijderen van de fles mogelijk
 • Geschikt voor alle modellen race-, MTB- en grindfietsen
 • Modern en innovatief ontwerp
 • Voor fietsen met schuine frames met verkleinde centrale driehoek
 • Ontworpen om de hardloopfles volledig te omarmen en maximale grip te garanderen
 • Rubberen versteviging
 • Gemaakt in Italië
 • Diameter: 74 mm
 • Gewicht: 34g

Omschrijving

De Elite Cannibal XC Bidonhouder - Zwart is een modern en innovatief ontwerp dat geschikt is voor alle modellen race-, MTB- en grindfietsen. Gemaakt van nylon en glasvezel versterkt, biedt deze bidonhouder maximale grip en is ontworpen om de hardloopfles volledig te omarmen. Met een configuratie aan de zijkant is het eenvoudig om de fles in te brengen en te verwijderen. Daarnaast is de bidonhouder geschikt voor fietsen met schuine frames met een verkleinde centrale driehoek. Een rubberen versteviging zorgt voor extra duurzaamheid en het product is gemaakt in Italië. De diameter van de bidonhouder is 74 mm en het gewicht is slechts 34 g.

Met de Elite Cannibal XC Bidonhouder - Zwart kunt u altijd uw dorst lessen tijdens uw fietstocht. Of u nu een racefiets, mountainbike of grindfiets heeft, deze bidonhouder is geschikt voor alle modellen. Het moderne en innovatieve ontwerp zorgt voor een stijlvolle uitstraling op uw fiets. De nylon constructie met glasvezelversterking biedt maximale grip en duurzaamheid. Met de configuratie aan de zijkant kunt u gemakkelijk uw fles inbrengen en verwijderen. De bidonhouder is ook speciaal ontworpen voor fietsen met schuine frames met een verkleinde centrale driehoek, waardoor het perfect past bij uw fiets.

De Elite Cannibal XC Bidonhouder - Zwart is gemaakt in Italië en heeft een diameter van 74 mm. Met een gewicht van slechts 34 g, voegt deze bidonhouder bijna geen extra gewicht toe aan uw fiets. Het rubberen verstevigingsmateriaal zorgt voor extra duurzaamheid en bescherming van uw fles. Of u nu een professionele fietser bent of gewoon van fietstochten houdt, deze bidonhouder is een must-have accessoire voor uw fiets. Met zijn strakke ontwerp en praktische kenmerken, garandeert de Elite Cannibal XC Bidonhouder - Zwart dat u altijd gehydrateerd blijft tijdens uw fietstochten.

Over Elite

Elite, een bedrijf van fietsfanaten, biedt al veertig jaar unieke en baanbrekende producten aan de wielerwereld.

Sinds 1979 zijn ze gespecialiseerd in R&D, productie en marketing van hometrainers, bidons en bidonhouders.

Elite produceert lokaal, op basis van een idee dat fundamenteel bleek te zijn om succes te behalen: hun partners werken uitsluitend voor hen, dus zijn ze voornamelijk gericht op marketing en onderzoek in plaats van productie. En ze zijn zelf gefinancierd: al hun investeringen komen uit middelen die het resultaat zijn van ieders werk.

Reviews Elite Cannibal XC Bidonhouder - Zwart

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die Elite Cannibal XC Bidonhouder - Zwart kochten, kochten ook

Recent bekeken producten