Elite Ala Skin Soft Touch Bidonhouder - Zwart

Product niet op voorraad

Voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties Elite Ala Skin Soft Touch Bidonhouder - Zwart

  • Materiaal: nylon
  • Glasvezel versterkt
  • Het omhelst de fles aan de bovenkant en heeft twee vleugelvormige armen die aan de voorkant zijn verbonden
  • Elegant en modern ontwerp
  • Ontworpen om het uittrekken en inbrengen van de trommel te vergemakkelijken en ergonomischer te maken.
  • Versterkt op de punten met de grootste spanning
  • Gemaakt in Italië
  • Diameter: 74 mm
  • Gewicht: 39 g

Omschrijving

De Elite Ala Skin Soft Touch Bidonhouder is een handige accessoire voor fietsers. Gemaakt van nylon en glasvezelversterkt materiaal, biedt het een stevige houvast voor je bidons. Het ontwerp omhelst de fles aan de bovenkant en heeft twee vleugelvormige armen aan de voorkant. Met zijn elegante en moderne uitstraling is deze bidonhouder een must-have voor elke fietsliefhebber.

De Elite Ala Skin Soft Touch Bidonhouder is ontworpen met het oog op gebruiksgemak en ergonomie. Het vergemakkelijkt het uittrekken en inbrengen van de bidon, waardoor je sneller en gemakkelijker kunt hydrateren tijdens het fietsen. Versterkt op de punten met de grootste spanning, biedt deze bidonhouder duurzaamheid en betrouwbaarheid. Gemaakt in Italië met hoogwaardige materialen, is deze bidonhouder een product van vakmanschap dat ontworpen is om lang mee te gaan.

Met een diameter van 74 mm en een gewicht van slechts 39 g, is de Elite Ala Skin Soft Touch Bidonhouder lichtgewicht en compact. Het neemt minimale ruimte in beslag op je fietsframe en voegt nauwelijks gewicht toe. Of je nu een professionele wielrenner bent of gewoon van recreatief fietsen houdt, deze bidonhouder biedt je de perfecte balans tussen functionaliteit en stijl. Kies voor de Elite Ala Skin Soft Touch Bidonhouder in het zwart en geniet van de voordelen die het biedt tijdens al je fietstochten.

Over Elite

Elite, een bedrijf van fietsfanaten, biedt al veertig jaar unieke en baanbrekende producten aan de wielerwereld.

Sinds 1979 zijn ze gespecialiseerd in R&D, productie en marketing van hometrainers, bidons en bidonhouders.

Elite produceert lokaal, op basis van een idee dat fundamenteel bleek te zijn om succes te behalen: hun partners werken uitsluitend voor hen, dus zijn ze voornamelijk gericht op marketing en onderzoek in plaats van productie. En ze zijn zelf gefinancierd: al hun investeringen komen uit middelen die het resultaat zijn van ieders werk.

Reviews Elite Ala Skin Soft Touch Bidonhouder - Zwart

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die Elite Ala Skin Soft Touch Bidonhouder - Zwart kochten, kochten ook

Recent bekeken producten