Elite Ala Bidonhouder - Zwart/Wit

3-4 Werkdagen

Specificaties Elite Ala Bidonhouder - Zwart/Wit

  • Materiaal: nylon
  • Glasvezel versterkt
  • Het omhelst de fles aan de bovenkant en heeft twee vleugelvormige armen die aan de voorkant zijn verbonden
  • Elegant en modern ontwerp
  • Ontworpen om het uittrekken en inbrengen van de trommel te vergemakkelijken en ergonomischer te maken.
  • Versterkt op de punten met de grootste spanning
  • Gemaakt in Italië
  • Diameter: 74 mm
  • Gewicht: 39 g

Omschrijving

Maak kennis met de Elite Ala bidonhouder in zwart/wit. Gemaakt van nylon en versterkt met glasvezel, deze bidonhouder is ontworpen met een elegant en modern ontwerp. Het omhelst de fles aan de bovenkant en heeft twee vleugelvormige armen die aan de voorkant zijn verbonden. Versterkt op de punten met de grootste spanning, dit product is gemaakt in Italië en weegt slechts 39 g.

Dankzij zijn ontwerp is de Elite Ala bidonhouder ontworpen om het uittrekken en inbrengen van de bidon te vergemakkelijken en ergonomischer te maken. Met een diameter van 74 mm past deze bidonhouder op de meeste standaard bidons. De combinatie van nylon en glasvezel versterking zorgt voor duurzaamheid en stevigheid, waardoor u uw bidon veilig en stevig kunt opbergen tijdens elke rit.

Of u nu een professionele wielrenner bent of gewoon van een ontspannen fietstocht houdt, de Elite Ala bidonhouder in zwart/wit is de perfecte keuze voor uw fiets. Met zijn stevige en duurzame constructie, elegant ontwerp en lichtgewicht materialen is deze bidonhouder een must-have accessoire voor elke fietser. Bestel vandaag nog en geniet van het gemak en de stijl van de Elite Ala bidonhouder.

Over Elite

Elite, een bedrijf van fietsfanaten, biedt al veertig jaar unieke en baanbrekende producten aan de wielerwereld.

Sinds 1979 zijn ze gespecialiseerd in R&D, productie en marketing van hometrainers, bidons en bidonhouders.

Elite produceert lokaal, op basis van een idee dat fundamenteel bleek te zijn om succes te behalen: hun partners werken uitsluitend voor hen, dus zijn ze voornamelijk gericht op marketing en onderzoek in plaats van productie. En ze zijn zelf gefinancierd: al hun investeringen komen uit middelen die het resultaat zijn van ieders werk.

Reviews Elite Ala Bidonhouder - Zwart/Wit

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die Elite Ala Bidonhouder - Zwart/Wit kochten, kochten ook

Recent bekeken producten