Eikenhouten Ophangen Muur Brad P.

€ 116,00 € 104,40

Bespaar 10% (-€ 11,60)

Product niet op voorraad

Voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties Eikenhouten Ophangen Muur Brad P.

  • Handgemaakt in Spanje.
  • Lakafwerking.
  • Gemaakt van duurzaam gekapt hout.
  • Materiaal: Eiken.
  • Inclusief een leren kussentje op de plek waar je fiets wordt opgehangen aan de muurbeugel.
  • Een geïntegreerde magneet zorgt ervoor dat je je metalen gadgets ook aan de wandbevestiging kunt hangen.
  • Afmeting: 28 x 14 x 15cm.
  • Belasting: 30 kg.
  • Inclusief: schroeven, pluggen en handleiding.

Omschrijving

De Eikenhouten Ophangen Muur Brad P. is een handgemaakt product uit Spanje dat perfect is voor fietsliefhebbers. Het is gemaakt van duurzaam gekapt eikenhout en heeft een mooie lakafwerking. Het materiaal is van hoge kwaliteit en zorgt ervoor dat het product lang meegaat.

De wandbeugel wordt geleverd met een leren kussentje op de plek waar je fiets wordt opgehangen. Dit zorgt ervoor dat je fiets niet beschadigd raakt tijdens het ophangen. Daarnaast heeft de wandbeugel een geïntegreerde magneet waardoor je ook je metalen gadgets aan de wandbevestiging kunt hangen.

De afmetingen van de wandbeugel zijn 28 x 14 x 15cm en het kan een belasting van 30 kg dragen. Het product wordt geleverd met schroeven, pluggen en een handleiding zodat je het gemakkelijk kunt installeren. Kortom, de Eikenhouten Ophangen Muur Brad P. is een praktisch en stijlvol product dat perfect is voor elke fietsliefhebber.

Over Woodloops

Een Woodloops product is altijd uniek. Veranderingen in kleur, knoesten en naven zijn de natuurlijke kenmerken van het hout. Afwijkingen tussen de getoonde producten en de geleverde objecten zijn een teken van kwaliteit en getuigen van de natuurlijke oorsprong van de materialen en de natuurlijke groeiprocessen van bomen.

Ondanks de zorgvuldige selectie van het hout op basis van duurzaamheid, is hout is een levend materiaal dat zich aanpast aan de vochtigheid. Dat is de reden waarom producten van Woodloops helpen om een een goed binnenklimaat in je woonruimte te behouden.

Reviews Eikenhouten Ophangen Muur Brad P.

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Ophangsystemen

Klanten die Eikenhouten Ophangen Muur Brad P. kochten, kochten ook

Recent bekeken producten