Dosnoventa Los Angeles Frameset - Jet Black Gloss

€ 1.245,00
1 Review
100% of 100

Kies je maat, voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Kenmerken Dosnoventa Los Angeles Frameset - Jet Black Gloss

Aluminium frame Aluminium frame
Ontworpen en samengesteld in Barcelona Ontworpen en samengesteld in Barcelona
Carbon voorvork Carbon voorvork
Hoge kwaliteit onderdelen Hoge kwaliteit onderdelen
Lichtgewicht Lichtgewicht
Snel Snel

Specificaties Dosnoventa Los Angeles Frameset - Jet Black Gloss

 • Bestaande uit frame, carbon voorvork en balhoofd.
 • Frame: 7005-T6 Triple Butted Alloy. Columbus Airplane Tubing.
 • Vork: Full Carbon Fork . Tapered 1-1/8” . Rake 45mm . 700X28C Max.
 • Balhoofd: Columbus Compass 1-1/8" Carbon.
 • Compatibel met 27,2mm zadelpen.
 • English Bottom bracket (BSA 68mm).
 • Ground clearance 290mm.
 • Tire Clearance: 700X28C Max
 • Gewicht: rame 1470g / Vork 410gr (maat M).

Omschrijving

De Dosnoventa Los Angeles Frameset in Jet Black Gloss is een hoogwaardig frameset voor de serieuze fietser. Het frameset bestaat uit een frame, carbon voorvork en balhoofd. Het frame is gemaakt van 7005-T6 Triple Butted Alloy met Columbus Airplane Tubing, wat zorgt voor een lichtgewicht en stijf frame. De full carbon voorvork is tapered en heeft een rake van 45mm, waardoor het stuurgedrag zeer precies is. Het balhoofd is van Columbus Compass 1-1/8" Carbon, wat zorgt voor een goede balans tussen stijfheid en comfort.

De Dosnoventa Los Angeles Frameset is compatibel met een 27,2mm zadelpen en heeft een English Bottom bracket (BSA 68mm). De ground clearance is 290mm en de maximale bandbreedte is 700X28C. Het gewicht van het frame is 1470g en de voorvork weegt 410gr (maat M). Dit frameset is geschikt voor de fietser die op zoek is naar een hoogwaardig en stijf frameset voor zijn of haar fiets.

Met de Dosnoventa Los Angeles Frameset in Jet Black Gloss haal je een frameset in huis van hoge kwaliteit. Het lichtgewicht en stijve frame zorgt voor een uitstekende fietservaring en de carbon voorvork zorgt voor een precies stuurgedrag. Dit frameset is geschikt voor de serieuze fietser die op zoek is naar een hoogwaardig en stijf frameset voor zijn of haar fiets.

Over Dosnoventa

In oktober 2010, werd Dosnoventa in de stad Barcelona opgericht door twee oude vrienden die een passie deelden. Beiden vrienden waren bekende stadsfietsers, liefhebbers van kwaliteitsproducten en hadden jarenlang professionele ervaring in de fixed gear wereld.

Hun synergy pushte ze om de Dosnoventa te ontwikkelen en om deel te nemen in de revolutie van de fixie wereld. Het stel had een missie om een superieur product te maken met gebruik van de hoogste kwaliteit materialen. Hun inzet en vastberadenheid is de basis waarop Dosnoventa vandaag gebouwd is. De fietsen zijn ontworpen in Barcelona en met de hand gebouwd in Italië door deskundige vakmensen. Elke aspect is benaderd met een intense aandacht voor detail, van esthetiek tot de geometrie. Het resultaat... een superieur product, erkend voor zijn kwaliteit, aangeboden voor een zeer concurrerende prijs.

In de laatste paar jaar heeft Dosnoventa een sterke familie opgebouwd... een brotherhood die blijft groeien in grootte en product. Ze zijn een team samengesteld uit uitzonderlijke rijders en ervaren ambassadeurs van het merk, die alleen al dit jaar, drie nieuwe frame modellen introduceerde op de markt. De Dosnoventa familie is enorm toegewijd en gedreven door hun gezamenlijke passie voor de wielersport die uiteindelijk wordt weerspiegeld en ervaren door middel van hun product.

Reviews Dosnoventa Los Angeles Frameset - Jet Black Gloss

5/5

100%

1 review(s)

5 Stars

1

4 Stars

0

3 Stars

0

2 Stars

0

1 Stars

0
 1. ibarracontreras.daniel

  100%
  Vertaald uit het Spaans - Toon originele tekst Toon vertaling

  Vanwege de eigenschappen en waarom ik van stadsfietsen houd!

Andere producten van Baanfiets Frames

Klanten die Dosnoventa Los Angeles Frameset - Jet Black Gloss kochten, kochten ook

Recent bekeken producten