Dosnoventa Los Angeles Frameset - Jet Black Gloss

€ 1.099,00
1 Review
100% of 100

Kies je maat, voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Kenmerken Dosnoventa Los Angeles Frameset - Jet Black Gloss

Aluminium frame Aluminium frame
Ontworpen en samengesteld in Barcelona Ontworpen en samengesteld in Barcelona
Carbon voorvork Carbon voorvork
Hoge kwaliteit onderdelen Hoge kwaliteit onderdelen
Lichtgewicht Lichtgewicht
Snel Snel

Specificaties Dosnoventa Los Angeles Frameset - Jet Black Gloss

  • Bestaande uit frame, carbon voorvork en balhoofd.
  • Frame: 7005-T6 Triple Butted Alloy. Columbus Airplane Tubing.
  • Vork: Full Carbon Fork . Tapered 1-1/8” . Rake 45mm . 700X28C Max.
  • Balhoofd: Columbus Compass 1-1/8" Carbon.
  • Compatibel met 27,2mm zadelpen.
  • English Bottom bracket (BSA 68mm).
  • Ground clearance 290mm.
  • Tire Clearance: 700X28C Max
  • Gewicht: rame 1470g / Vork 410gr (maat M).

Omschrijving

Dosnoventa frameset zijn een van de meest gezochte in de fixiemarkt. De Los Angeles is ontworpen als een all-rounder, van een racemachine tot een stadsfiets voor uw dagelijkse trips. Hij is snel, lichtgewicht en biedt geweldig comfort. Het is niet verwonderlijk dat hij het best verkopende model van Donsnoventa is geworden. Zijn unieke ontwerp, met een bodemvrijheid van 290mm, maakt deze fiets speciaal voor bochten – de krukas zal de grond nooit raken.

Over Dosnoventa

In oktober 2010, werd Dosnoventa in de stad Barcelona opgericht door twee oude vrienden die een passie deelden. Beiden vrienden waren bekende stadsfietsers, liefhebbers van kwaliteitsproducten en hadden jarenlang professionele ervaring in de fixed gear wereld.

Hun synergy pushte ze om de Dosnoventa te ontwikkelen en om deel te nemen in de revolutie van de fixie wereld. Het stel had een missie om een superieur product te maken met gebruik van de hoogste kwaliteit materialen. Hun inzet en vastberadenheid is de basis waarop Dosnoventa vandaag gebouwd is. De fietsen zijn ontworpen in Barcelona en met de hand gebouwd in Italië door deskundige vakmensen. Elke aspect is benaderd met een intense aandacht voor detail, van esthetiek tot de geometrie. Het resultaat... een superieur product, erkend voor zijn kwaliteit, aangeboden voor een zeer concurrerende prijs.

In de laatste paar jaar heeft Dosnoventa een sterke familie opgebouwd... een brotherhood die blijft groeien in grootte en product. Ze zijn een team samengesteld uit uitzonderlijke rijders en ervaren ambassadeurs van het merk, die alleen al dit jaar, drie nieuwe frame modellen introduceerde op de markt. De Dosnoventa familie is enorm toegewijd en gedreven door hun gezamenlijke passie voor de wielersport die uiteindelijk wordt weerspiegeld en ervaren door middel van hun product.

Andere producten van Frames

Klanten die Dosnoventa Los Angeles Frameset - Jet Black Gloss kochten, kochten ook

Recent bekeken producten