Dosnoventa DSNV®103 Ahead Stuurpen - Zwart

48-72hrs

Specificaties Dosnoventa DSNV®103 Ahead Stuurpen - Zwart

  • 6061 T6 aluminium.
  • Voor 1 1/8 vorken.
  • Voor 31.8 sturen.
  • Lengte: 100mm.
  • Daling: +/- 6e.
  • Gewicht: 130gr.

Omschrijving

De Dosnoventa DSNV®103 Ahead Stuurpen is een hoogwaardige stuurpen die speciaal ontworpen is voor fietsers die op zoek zijn naar een betrouwbare en duurzame stuurpen. Deze stuurpen is gemaakt van 6061 T6 aluminium, wat zorgt voor een lichtgewicht en sterk ontwerp. Dit maakt de stuurpen perfect voor zowel professionele als recreatieve fietsers.

De stuurpen is geschikt voor 1 1/8 vorken en heeft een diameter van 31.8 mm, wat betekent dat hij compatibel is met de meeste sturen op de markt. De lengte van de stuurpen is 100 mm en de daling is +/- 6e, wat zorgt voor een comfortabele en ergonomische rijpositie. Met een gewicht van slechts 130 gram is deze stuurpen ook nog eens zeer licht, wat bijdraagt aan de algehele prestaties van de fiets.

Als je op zoek bent naar een hoogwaardige stuurpen die betrouwbaar, duurzaam en lichtgewicht is, dan is de Dosnoventa DSNV®103 Ahead Stuurpen de perfecte keuze voor jou. Met zijn uitstekende prestaties en compatibiliteit met de meeste sturen en vorken op de markt, is deze stuurpen een must-have voor elke serieuze fietser.

Over Dosnoventa

In oktober 2010, werd Dosnoventa in de stad Barcelona opgericht door twee oude vrienden die een passie deelden. Beiden vrienden waren bekende stadsfietsers, liefhebbers van kwaliteitsproducten en hadden jarenlang professionele ervaring in de fixed gear wereld.

Hun synergy pushte ze om de Dosnoventa te ontwikkelen en om deel te nemen in de revolutie van de fixie wereld. Het stel had een missie om een superieur product te maken met gebruik van de hoogste kwaliteit materialen. Hun inzet en vastberadenheid is de basis waarop Dosnoventa vandaag gebouwd is. De fietsen zijn ontworpen in Barcelona en met de hand gebouwd in Italië door deskundige vakmensen. Elke aspect is benaderd met een intense aandacht voor detail, van esthetiek tot de geometrie. Het resultaat... een superieur product, erkend voor zijn kwaliteit, aangeboden voor een zeer concurrerende prijs.

In de laatste paar jaar heeft Dosnoventa een sterke familie opgebouwd... een brotherhood die blijft groeien in grootte en product. Ze zijn een team samengesteld uit uitzonderlijke rijders en ervaren ambassadeurs van het merk, die alleen al dit jaar, drie nieuwe frame modellen introduceerde op de markt. De Dosnoventa familie is enorm toegewijd en gedreven door hun gezamenlijke passie voor de wielersport die uiteindelijk wordt weerspiegeld en ervaren door middel van hun product.

Reviews Dosnoventa DSNV®103 Ahead Stuurpen - Zwart

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Stuurpennen

Klanten die Dosnoventa DSNV®103 Ahead Stuurpen - Zwart kochten, kochten ook

Recent bekeken producten