Dolan Pre Cursa Aluminium Track Frameset - Zwart

€ 349,00 € 349,00

Kies je maat, voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties Dolan Pre Cursa Aluminium Track Frameset - Zwart

  • Inclusief frame, vork, zadelpen, balhoofd en zadelpenklem.
  • Frame: Dolan Pre Cursa 7005 Aluminium Triple Butted.
  • Vork: Alpina 3K Carbon Track. Geschikt voor remmen
  • Frame (grootte 56): 1,70 kg.
  • Gewicht vork: 0,5 kg.
  • Zadelpen: Alpina Alloy 350mm. 27,2mm.
  • Balhoofd: Alpina 36x45.
  • Single Bolt 31.9mm Zadelpenklem.
  • Kleur: Mat Zwart.

Omschrijving

De Dolan Pre Cursa Aluminium Track Frameset is een geweldige keuze voor iedereen die op zoek is naar een hoogwaardig en duurzaam frame voor hun fiets. Dit frameset wordt geleverd met alles wat je nodig hebt om je fiets op te bouwen, inclusief het frame, de vork, de zadelpen, het balhoofd en de zadelpenklem.

Het frame is gemaakt van Dolan Pre Cursa 7005 Aluminium Triple Butted, wat betekent dat het sterk en lichtgewicht is. De vork is gemaakt van Alpina 3K Carbon Track en is geschikt voor remmen. Het totale gewicht van het frame (grootte 56) is slechts 1,70 kg, terwijl de vork slechts 0,5 kg weegt.

De Dolan Pre Cursa Aluminium Track Frameset wordt geleverd met een Alpina Alloy 350mm zadelpen van 27,2mm en een Alpina 36x45 balhoofd. De single bolt 31.9mm zadelpenklem zorgt voor een stevige en veilige bevestiging van de zadelpen. Het mat zwarte kleurenschema geeft de fiets een strakke en moderne uitstraling.

Als je op zoek bent naar een hoogwaardig en duurzaam frameset voor je fiets, dan is de Dolan Pre Cursa Aluminium Track Frameset een uitstekende keuze. Met zijn lichtgewicht en sterke constructie, en de meegeleverde onderdelen, is dit frameset perfect voor iedereen die serieus is over fietsen.

Over Dolan

Dolan Bikes hebben meer dan 30 jaar ervaring met het bouwen van fietsframes. Dolan is beroemd geworden door zijn aangepaste frames, afgestemd op de specifieke lichaamskenmerken en rijstijl van elke fietser.

Dolan heeft er altijd naar gestreefd om fietsen te bouwen die maximale prestaties, stijl en comfort bieden tegen een betaalbare prijs. Of je nu door de stad wilt reizen of wilt trainen, Dolan-fietsen en -frames zijn ideaal.

Reviews Dolan Pre Cursa Aluminium Track Frameset - Zwart

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Baanfiets Frames

Klanten die Dolan Pre Cursa Aluminium Track Frameset - Zwart kochten, kochten ook

Recent bekeken producten