Dolan Carbon Voorvork Winter Road - Zwart

€ 150,00

Product niet op voorraad

Voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties Dolan Carbon Voorvork Winter Road - Zwart

  • Carbon ovale buizen, 700c.
  • Aluminum 1 1/8" stuurbuis.
  • Aslengte: 370mm.
  • Openingen voor bevestigen remmen.
  • Geschikt voor de meeste 28c wielen.
  • Gewicht: 590g.

Omschrijving

De Dolan Carbon Voorvork Winter Road Zwart is een hoogwaardige voorvork die speciaal is ontworpen voor gebruik in de winter. De voorvork is gemaakt van carbon ovale buizen en heeft een aluminium 1 1/8" stuurbuis. Dit zorgt voor een optimale balans tussen stijfheid en gewicht, waardoor je tijdens het fietsen maximale controle hebt over je fiets.

De voorvork heeft een aslengte van 370mm en is voorzien van openingen voor het bevestigen van remmen. Hierdoor kun je veilig en gecontroleerd remmen, zelfs onder de meest uitdagende omstandigheden. De Dolan Carbon Voorvork Winter Road Zwart is geschikt voor de meeste 28c wielen, waardoor je deze voorvork kunt gebruiken op vrijwel elke racefiets.

Met een gewicht van slechts 590g is deze voorvork ook nog eens zeer licht van gewicht. Dit zorgt voor een snelle en wendbare fiets, waardoor je gemakkelijk kunt manoeuvreren in het verkeer of op de weg. Kortom, de Dolan Carbon Voorvork Winter Road Zwart is een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een hoogwaardige en betrouwbare voorvork voor zijn racefiets.

Over Dolan

Dolan Bikes hebben meer dan 30 jaar ervaring met het bouwen van fietsframes. Dolan is beroemd geworden door zijn aangepaste frames, afgestemd op de specifieke lichaamskenmerken en rijstijl van elke fietser.

Dolan heeft er altijd naar gestreefd om fietsen te bouwen die maximale prestaties, stijl en comfort bieden tegen een betaalbare prijs. Of je nu door de stad wilt reizen of wilt trainen, Dolan-fietsen en -frames zijn ideaal.

Reviews Dolan Carbon Voorvork Winter Road - Zwart

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die Dolan Carbon Voorvork Winter Road - Zwart kochten, kochten ook

Recent bekeken producten