Deda Stuurlint - Finland

€ 12,95 € 9,95

Bespaar 23% (-€ 3,00)

Slechts één exemplaar op voorraad!

48-72hrs

Specificaties Deda Stuurlint - Finland

  • Materiaal: Soft-touch schuim.
  • Schokabsorberend materiaal.
  • Locking end plugs inclusief.

Omschrijving

Met het Deda Stuurband Finland haal je een hoogwaardig stuurlint in huis dat je fietsrit een stuk comfortabeler maakt. Dit stuurlint is gemaakt van soft-touch schuim, wat zacht aanvoelt en barst van het schokabsorberend vermogen. Hierdoor zul je tijdens het fietsen minder snel last krijgen van vermoeide handen en polsen. Een belangrijk voordeel voor fanatieke fietsers!

Dit stuurlint wordt geleverd met locking end plugs, zodat het lint netjes vastgezet kan worden aan het stuur. Zo voorkom je dat het lint gaat schuiven tijdens het fietsen. Handig en veilig dus! Het Deda Stuurband Finland is geschikt voor verschillende soorten fietsen en is verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat je het eenvoudig kunt afstemmen op jouw fiets.

Kortom, ben je op zoek naar een kwalitatief hoogwaardig stuurlint dat zorgt voor meer comfort tijdens het fietsen? Dan is het Deda Stuurband Finland zeker een goede keuze. Het zachte materiaal en de schokabsorberende eigenschappen maken het een aanrader voor fanatieke fietsers die graag langere afstanden afleggen.

Over Deda Elementi

Deda Elementi maakt fietsonderdelen, zadelpennen, sturen en stuurtape voor professionele fietsers en voor iedereen die ervan houdt om te fietsen, bijvoorbeeld met vrienden in de stad. Ze stoppen dezelfde inspanning en zorg in elk product dat ze maken. Ze gebruiken verder dezelfde technologie en expertise om producten voor wereldwijde kampioenen als voor jou te maken! De producten zijn erg duurzaam en innovaief. Na verschillende jaren zij aan zij met professionele fietsers gewerkt te hebben, kan Deda alle ervaring in het ontwikkelen van de beste producten voor je fiets stoppen.

Reviews Deda Stuurlint - Finland

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die Deda Stuurlint - Finland kochten, kochten ook

Recent bekeken producten