Deda Mistral Stuurlint - Rood

€ 17,50 € 12,95

Bespaar 26% (-€ 4,55)

48-72hrs

Specificaties Deda Mistral Stuurlint - Rood

  • Skin-like.
  • Finely perforated and personalized.
  • Een combinatie van elegantie en kwaliteit; Deda..
  • Locking end plugs and strips end inclusief.

Omschrijving

De Deda Mistral Stuurlint in het rood is een uitstekende keuze voor fietsers die op zoek zijn naar een combinatie van elegantie en kwaliteit. Het lint heeft een huidachtige textuur en is fijn geperforeerd, waardoor het een gepersonaliseerde uitstraling heeft. Het lint wordt geleverd met locking end plugs en strips end inclusief, waardoor het gemakkelijk te installeren is.

Het Deda Mistral Stuurlint is niet alleen stijlvol, maar biedt ook uitstekende grip en comfort tijdens het fietsen. Het lint is duurzaam en bestand tegen slijtage, waardoor het een goede investering is voor fietsers die veel kilometers maken.

Als je op zoek bent naar een hoogwaardig stuurlint dat zowel functioneel als stijlvol is, dan is de Deda Mistral Stuurlint in het rood een uitstekende keuze. Het lint is gemakkelijk te installeren en biedt uitstekende grip en comfort tijdens het fietsen.

Over Deda Elementi

Deda Elementi maakt fietsonderdelen, zadelpennen, sturen en stuurtape voor professionele fietsers en voor iedereen die ervan houdt om te fietsen, bijvoorbeeld met vrienden in de stad. Ze stoppen dezelfde inspanning en zorg in elk product dat ze maken. Ze gebruiken verder dezelfde technologie en expertise om producten voor wereldwijde kampioenen als voor jou te maken! De producten zijn erg duurzaam en innovaief. Na verschillende jaren zij aan zij met professionele fietsers gewerkt te hebben, kan Deda alle ervaring in het ontwikkelen van de beste producten voor je fiets stoppen.

Reviews Deda Mistral Stuurlint - Rood

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die Deda Mistral Stuurlint - Rood kochten, kochten ook

Recent bekeken producten