Deda Mistral Stuurlint - Oranje Fluor

€ 17,50 € 12,95

Bespaar 26% (-€ 4,55)

4-5 Werkdagen

Specificaties Deda Mistral Stuurlint - Oranje Fluor

  • Skin-like.
  • Nauwkeurig geperforeerd en gepersonaliseerd.
  • Een combinatie van elegantie en kwaliteit; Deda..
  • Locking end plugs en strips end inclusief.

Omschrijving

Deda Mistral Stuurlint in Oranje Fluor is een must-have voor elke fietsliefhebber. Dit stuurlint heeft een skin-like textuur, waardoor het aanvoelt als een tweede huid. Het is nauwkeurig geperforeerd en gepersonaliseerd, waardoor het perfect past bij jouw fiets.

De combinatie van elegantie en kwaliteit is wat Deda kenmerkt. Dit Italiaanse merk staat bekend om zijn hoogwaardige fietsaccessoires en de Mistral Stuurlint is daar geen uitzondering op. Het biedt niet alleen een comfortabele grip tijdens het fietsen, maar ziet er ook nog eens stijlvol uit.

Bij de Deda Mistral Stuurlint worden locking end plugs en strips end inclusief geleverd, waardoor het lint stevig op zijn plaats blijft zitten. Dit zorgt voor een veilige en stabiele rit, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over het verschuiven van het stuurlint.

Over Deda Elementi

Deda Elementi maakt fietsonderdelen, zadelpennen, sturen en stuurtape voor professionele fietsers en voor iedereen die ervan houdt om te fietsen, bijvoorbeeld met vrienden in de stad. Ze stoppen dezelfde inspanning en zorg in elk product dat ze maken. Ze gebruiken verder dezelfde technologie en expertise om producten voor wereldwijde kampioenen als voor jou te maken! De producten zijn erg duurzaam en innovaief. Na verschillende jaren zij aan zij met professionele fietsers gewerkt te hebben, kan Deda alle ervaring in het ontwikkelen van de beste producten voor je fiets stoppen.

Reviews Deda Mistral Stuurlint - Oranje Fluor

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die Deda Mistral Stuurlint - Oranje Fluor kochten, kochten ook

Recent bekeken producten