Deda Mistral Stuurlint - Groen Fluor

€ 17,50 € 12,95

Bespaar 26% (-€ 4,55)

Slechts één exemplaar op voorraad!

48-72hrs

Specificaties Deda Mistral Stuurlint - Groen Fluor

  • Skin-like.
  • Nauwkeurig geperforeerd en gepersonaliseerd.
  • Een combinatie van elegantie en kwaliteit; Deda..
  • Locking end plugs en strips end inclusief.

Omschrijving

De Deda Mistral Stuurlint in Groen Fluor is een uitstekende keuze voor fietsers die op zoek zijn naar een hoogwaardig stuurlint dat zowel elegant als duurzaam is. Het lint heeft een huidachtige textuur en is nauwkeurig geperforeerd en gepersonaliseerd, waardoor het perfect past bij de behoeften van de fietser.

De combinatie van elegantie en kwaliteit is wat Deda onderscheidt van andere merken. Het merk staat bekend om zijn hoogwaardige producten die zijn ontworpen om de prestaties van de fietser te verbeteren. Met de Deda Mistral Stuurlint in Groen Fluor krijg je niet alleen een stijlvolle uitstraling, maar ook een product dat lang meegaat.

De Deda Mistral Stuurlint in Groen Fluor wordt geleverd met locking end plugs en strips end inclusief, waardoor het gemakkelijk te installeren is. Het lint is verkrijgbaar in verschillende kleuren en is geschikt voor alle soorten fietsen. Als je op zoek bent naar een hoogwaardig stuurlint dat zowel stijlvol als duurzaam is, dan is de Deda Mistral Stuurlint in Groen Fluor de perfecte keuze voor jou.

Over Deda Elementi

Deda Elementi maakt fietsonderdelen, zadelpennen, sturen en stuurtape voor professionele fietsers en voor iedereen die ervan houdt om te fietsen, bijvoorbeeld met vrienden in de stad. Ze stoppen dezelfde inspanning en zorg in elk product dat ze maken. Ze gebruiken verder dezelfde technologie en expertise om producten voor wereldwijde kampioenen als voor jou te maken! De producten zijn erg duurzaam en innovaief. Na verschillende jaren zij aan zij met professionele fietsers gewerkt te hebben, kan Deda alle ervaring in het ontwikkelen van de beste producten voor je fiets stoppen.

Reviews Deda Mistral Stuurlint - Groen Fluor

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die Deda Mistral Stuurlint - Groen Fluor kochten, kochten ook

Recent bekeken producten