Deda Streetissimo Stuur 31.7 mm - Zwart

€ 44,90 € 29,90

Bespaar 33% (-€ 15,00)

Slechts één exemplaar op voorraad!

48-72hrs

Specificaties Deda Streetissimo Stuur 31.7 mm - Zwart

  • Materiaal: Aluminium 6061 alloy.
  • Stuurklem 31.7mm.
  • Breedte: 460mm (buitenom).
  • Gewicht: 190gr.

Omschrijving

De Deda Streetissimo Stuur 31.7 mm Zwart is een stuur van hoge kwaliteit voor de fanatieke fietser. Het stuur is gemaakt van aluminium 6061 alloy, wat zorgt voor een lichtgewicht en duurzaam product. De stuurklem heeft een diameter van 31.7mm, waardoor het stuur goed past op de meeste fietsen.

Met een breedte van 460mm (buitenom) biedt dit stuur een comfortabele grip en optimale controle tijdens het fietsen. Het gewicht van slechts 190gr zorgt ervoor dat het stuur niet zwaar aanvoelt en je gemakkelijk kunt manoeuvreren.

De Deda Streetissimo Stuur 31.7 mm Zwart is een uitstekende keuze voor de fietser die op zoek is naar een hoogwaardig stuur dat zowel lichtgewicht als duurzaam is. Met zijn comfortabele grip en optimale controle is dit stuur perfect voor lange fietstochten en intensieve trainingen.

Over Deda Elementi

Deda Elementi maakt fietsonderdelen, zadelpennen, sturen en stuurtape voor professionele fietsers en voor iedereen die ervan houdt om te fietsen, bijvoorbeeld met vrienden in de stad. Ze stoppen dezelfde inspanning en zorg in elk product dat ze maken. Ze gebruiken verder dezelfde technologie en expertise om producten voor wereldwijde kampioenen als voor jou te maken! De producten zijn erg duurzaam en innovaief. Na verschillende jaren zij aan zij met professionele fietsers gewerkt te hebben, kan Deda alle ervaring in het ontwikkelen van de beste producten voor je fiets stoppen.

Reviews Deda Streetissimo Stuur 31.7 mm - Zwart

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Sturen

Klanten die Deda Streetissimo Stuur 31.7 mm - Zwart kochten, kochten ook

Recent bekeken producten