Deda Expander Balhoofdkap 45mm - Rood

€ 21,90 € 14,99

Bespaar 32% (-€ 6,91)

4-5 Werkdagen

Specificaties Deda Expander Balhoofdkap 45mm - Rood

  • Materiaal: 6061 Legering
  • Lengte: 45.0mm
  • Compatibele binnendiameter: 23,5 tot 25,5mm
  • Pasvorm: 1 1/8 carbon stuurbuis
  • Gewicht: 32 gram

Omschrijving

De Deda Expander Balhoofdkap 45mm Rood is een hoogwaardige balhoofdkap die perfect is voor fietsers die op zoek zijn naar een betrouwbare en duurzame oplossing voor hun fiets. Deze balhoofdkap is gemaakt van 6061 legering, wat betekent dat het bestand is tegen slijtage en corrosie, waardoor het een uitstekende keuze is voor fietsers die veel tijd doorbrengen op de weg.

Met een lengte van 45,0 mm is deze balhoofdkap geschikt voor een breed scala aan fietsen en kan het worden gebruikt met een binnendiameter van 23,5 tot 25,5 mm. Het is ook compatibel met 1 1/8 carbon stuurbuizen, waardoor het een veelzijdige keuze is voor fietsers die op zoek zijn naar een hoogwaardige balhoofdkap.

Met een gewicht van slechts 32 gram is deze balhoofdkap ook lichtgewicht en zal het niet veel extra gewicht toevoegen aan uw fiets. Dit maakt het een uitstekende keuze voor fietsers die op zoek zijn naar een balhoofdkap die niet alleen duurzaam en betrouwbaar is, maar ook lichtgewicht en gemakkelijk te gebruiken.

Over Deda Elementi

Deda Elementi maakt fietsonderdelen, zadelpennen, sturen en stuurtape voor professionele fietsers en voor iedereen die ervan houdt om te fietsen, bijvoorbeeld met vrienden in de stad. Ze stoppen dezelfde inspanning en zorg in elk product dat ze maken. Ze gebruiken verder dezelfde technologie en expertise om producten voor wereldwijde kampioenen als voor jou te maken! De producten zijn erg duurzaam en innovaief. Na verschillende jaren zij aan zij met professionele fietsers gewerkt te hebben, kan Deda alle ervaring in het ontwikkelen van de beste producten voor je fiets stoppen.

Reviews Deda Expander Balhoofdkap 45mm - Rood

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Ahead pluggen & Balhoofdstellen

Klanten die Deda Expander Balhoofdkap 45mm - Rood kochten, kochten ook

Recent bekeken producten