Deda Zero100 RHM Stuur 420 mm - Mat Zwart

€ 126,95 € 74,99

Bespaar 41% (-€ 51,96)

Product niet op voorraad

Voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties Deda Zero100 RHM Stuur 420 mm - Mat Zwart

  • Zero100 stuur met innovatieve RHM vorm; dezelfde voordelen als het Deda Elementi Presa stuur, vervaardigd in sterk 7075 T6 triple butted aluminium.
  • Vorm: RHM Rapid Hand Movement.
  • Materiaal: Triple butted Alu 7075.
  • Diameter stuur: 31,7 mm.
  • Bereik: 75 mm.
  • Drop: 130 mm.
  • Maten: 42 cm (buiten - buiten).
  • Gewicht: 248 g.
  • Afwerking: mat zwart geanodiseerd.

Omschrijving

De Deda Zero100 RHM Stuur 420 mm Mat Zwart is een innovatief stuur met de RHM-vorm, wat staat voor Rapid Hand Movement. Dit betekent dat je sneller en gemakkelijker van positie kunt veranderen tijdens het fietsen. Het stuur is vervaardigd uit sterk 7075 T6 triple butted aluminium, wat zorgt voor een lichtgewicht en duurzaam ontwerp.

Met een diameter van 31,7 mm en een bereik van 75 mm is dit stuur geschikt voor de meeste fietsers. Het heeft een drop van 130 mm en een breedte van 42 cm (buiten-buiten). Het gewicht van het stuur is slechts 248 g, wat het een van de lichtste sturen op de markt maakt.

De afwerking van het stuur is mat zwart geanodiseerd, wat niet alleen een stijlvolle uitstraling geeft, maar ook zorgt voor extra bescherming tegen krassen en slijtage. Kortom, de Deda Zero100 RHM Stuur 420 mm Mat Zwart is een uitstekende keuze voor elke fietser die op zoek is naar een lichtgewicht, duurzaam en stijlvol stuur.

Over Deda Elementi

Deda Elementi maakt fietsonderdelen, zadelpennen, sturen en stuurtape voor professionele fietsers en voor iedereen die ervan houdt om te fietsen, bijvoorbeeld met vrienden in de stad. Ze stoppen dezelfde inspanning en zorg in elk product dat ze maken. Ze gebruiken verder dezelfde technologie en expertise om producten voor wereldwijde kampioenen als voor jou te maken! De producten zijn erg duurzaam en innovaief. Na verschillende jaren zij aan zij met professionele fietsers gewerkt te hebben, kan Deda alle ervaring in het ontwikkelen van de beste producten voor je fiets stoppen.

Reviews Deda Zero100 RHM Stuur 420 mm - Mat Zwart

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Sturen

Klanten die Deda Zero100 RHM Stuur 420 mm - Mat Zwart kochten, kochten ook

Recent bekeken producten