Deda Alanera Balhoofd spacer 56 mm - Zwart

€ 16,95 € 14,41

Bespaar 15% (-€ 2,54)

3-4 Werkdagen

Specificaties Deda Alanera Balhoofd spacer 56 mm - Zwart

  • Materiaal: Nylon
  • Voor bovenste 1,5" lagers
  • Compatibiliteit: Alanera
  • Maat: 56 mm

Omschrijving

De Deda Alanera Balhoofd spacer is een zwarte spacer met een diameter van 56 mm. Deze spacer is gemaakt van nylon en is ontworpen voor gebruik met de bovenste 1,5" lagers. Het is compatibel met de Deda Alanera stuurset en heeft een maat van 56 mm. Met deze balhoofd spacer kunt u uw stuurset perfect afstellen en zorgen voor een optimale prestatie.

Deze balhoofd spacer is gemaakt van duurzaam nylon materiaal, waardoor het zeer stevig en betrouwbaar is. Het is ontworpen om perfect te passen bij de bovenste 1,5" lagers en de Deda Alanera stuurset. Met een diameter van 56 mm is het geschikt voor de meeste fietsen. Deze spacer zorgt voor een perfecte afstelling van uw stuurset en zorgt voor een stabiele en comfortabele rit.

De Deda Alanera Balhoofd spacer is een essentieel onderdeel van uw fietsuitrusting. Met een maat van 56 mm past het perfect bij de bovenste 1,5" lagers en de Deda Alanera stuurset. Het biedt een stabiele en comfortabele rit, dankzij het duurzame nylon materiaal. Zorg ervoor dat u de perfecte afstelling krijgt voor uw stuurset met deze zwarte spacer van Deda Alanera.

Over Deda Elementi

Deda Elementi maakt fietsonderdelen, zadelpennen, sturen en stuurtape voor professionele fietsers en voor iedereen die ervan houdt om te fietsen, bijvoorbeeld met vrienden in de stad. Ze stoppen dezelfde inspanning en zorg in elk product dat ze maken. Ze gebruiken verder dezelfde technologie en expertise om producten voor wereldwijde kampioenen als voor jou te maken! De producten zijn erg duurzaam en innovaief. Na verschillende jaren zij aan zij met professionele fietsers gewerkt te hebben, kan Deda alle ervaring in het ontwikkelen van de beste producten voor je fiets stoppen.

Reviews Deda Alanera Balhoofd spacer 56 mm - Zwart

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die Deda Alanera Balhoofd spacer 56 mm - Zwart kochten, kochten ook

Recent bekeken producten