Cycloc Solo Ophangsysteem Fiets - Zwart

€ 85,00 € 64,99

Bespaar 24% (-€ 20,01)

48-72hrs

Specificaties Cycloc Solo Ophangsysteem Fiets - Zwart

  • Cycloc's unieke vorm, gecombineerd met het gewicht van je eigen fiets, zorgt ervoor dat de Cycloc stevig blijft hangen. Je kunt eventueel een slot gebruiken als extra bevestiging.
  • Cycloc Solo is sterk gefabricerd en is geschikt voor een brede range van fietsframes.
  • Schroeven niet inbegrepen.
  • Elke Cycloc Solo unit komt inclusief een ruimte voor gebruik met brede sturen.
  • Cycloc's ingebouwde opslagruimte is ideaal om fietslampen, handschoenen en andere fietsaccessoires in te bewaren.
  • Cycloc kan zowel horizontaal als verticaal gebruikt worden om fietsen op te hangen en even vouwfietsen kunnen opgehangen worden.

Omschrijving

De Cycloc Solo Ophangsysteem Fiets Zwart is een uniek ontworpen fietsophangsysteem dat perfect is voor elke fietsliefhebber. Het systeem is ontworpen om stevig te blijven hangen, dankzij de unieke vorm en het gewicht van je eigen fiets. Als extra bevestiging kun je eventueel een slot gebruiken.

De Cycloc Solo is sterk gefabriceerd en geschikt voor een brede range van fietsframes. Het is belangrijk om te weten dat de schroeven niet inbegrepen zijn. Elke Cycloc Solo unit komt inclusief een ruimte voor gebruik met brede sturen. Dit maakt het systeem geschikt voor verschillende soorten fietsen.

Een van de voordelen van de Cycloc Solo is de ingebouwde opslagruimte. Deze is ideaal om fietslampen, handschoenen en andere fietsaccessoires in te bewaren. Zo heb je alles bij de hand wanneer je op pad gaat met je fiets. De Cycloc kan zowel horizontaal als verticaal gebruikt worden om fietsen op te hangen. Zelfs vouwfietsen kunnen opgehangen worden aan dit systeem.

Kortom, de Cycloc Solo Ophangsysteem Fiets Zwart is een handig en sterk fietsophangsysteem dat geschikt is voor verschillende soorten fietsen. Het biedt niet alleen een veilige manier om je fiets op te bergen, maar ook een handige opslagruimte voor je fietsaccessoires.

Over Cycloc

Het doel van Cycloc is vrij eenvoudig: het ontwerpen en produceren van de fietsenrekken die elke fietser thuis wil hebben. Cycloc, in 2006 ontstaan in het Londense East End, wordt op het gebied van fietsen, industrie en design erkend als een innovatief merk in zowel binnen- als buitenfietsenstallingen. Aangezien hun team uit fietsers bestaat begrijpen ze uiteraard uw behoeften en zorgen als het gaat om het veilig, maar ook esthetisch en comfortabel stallen van uw fiets. Alle Cycloc-rekken worden vervaardigd in het VK, waar een volledige kwaliteitscontrole van alle producten is gegarandeerd. Particulieren, bedrijven, fietscafés en fietsenwinkels vertrouwen al op Cycloc. Nu bent u aan de beurt.

Reviews Cycloc Solo Ophangsysteem Fiets - Zwart

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die Cycloc Solo Ophangsysteem Fiets - Zwart kochten, kochten ook

Recent bekeken producten