Cycloc Solo Ophangsysteem Fiets - Wit

€ 85,00 € 64,99

Bespaar 24% (-€ 20,01)

Product niet op voorraad

Voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties Cycloc Solo Ophangsysteem Fiets - Wit

  • Cycloc's unieke vorm, gecombineerd met het gewicht van je eigen fiets, zorgt ervoor dat de Cycloc stevig blijft hangen. Je kunt eventueel een slot gebruiken als extra bevestiging.
  • Cycloc Solo is sterk gefabricerd en is geschikt voor een brede range van fietsframes.
  • Schroeven niet inbegrepen.
  • Elke Cycloc Solo unit komt inclusief een ruimte voor gebruik met brede sturen.
  • Cycloc's ingebouwde opslagruimte is ideaal om fietslampen, handschoenen en andere fietsaccessoires in te bewaren.
  • Cycloc kan zowel horizontaal als verticaal gebruikt worden om fietsen op te hangen en even vouwfietsen kunnen opgehangen worden.

Omschrijving

De Cycloc Solo Ophangsysteem Fiets in het wit is een uniek ontworpen fietsophangsysteem dat perfect is voor elke fietsliefhebber. Het systeem is ontworpen om stevig te blijven hangen, zelfs met het gewicht van je eigen fiets. Als extra beveiliging kun je een slot gebruiken om je fiets veilig op te bergen.

De Cycloc Solo is sterk gefabriceerd en geschikt voor een breed scala aan fietsframes. Het is een veelzijdig systeem dat zowel horizontaal als verticaal kan worden gebruikt om fietsen op te hangen. Zelfs vouwfietsen kunnen worden opgehangen met dit systeem.

Elke Cycloc Solo unit wordt geleverd met een ruimte voor gebruik met brede sturen. Bovendien heeft het systeem een ingebouwde opslagruimte die ideaal is om fietslampen, handschoenen en andere fietsaccessoires in op te bergen. Schroeven zijn niet inbegrepen, dus zorg ervoor dat je de juiste schroeven gebruikt voor de installatie.

Met de Cycloc Solo Ophangsysteem Fiets in het wit kun je je fiets veilig en gemakkelijk opbergen. Het is een geweldige aanvulling op elke fietsenstalling of garage en zorgt ervoor dat je fiets altijd klaar is voor gebruik.

Over Cycloc

Het doel van Cycloc is vrij eenvoudig: het ontwerpen en produceren van de fietsenrekken die elke fietser thuis wil hebben. Cycloc, in 2006 ontstaan in het Londense East End, wordt op het gebied van fietsen, industrie en design erkend als een innovatief merk in zowel binnen- als buitenfietsenstallingen. Aangezien hun team uit fietsers bestaat begrijpen ze uiteraard uw behoeften en zorgen als het gaat om het veilig, maar ook esthetisch en comfortabel stallen van uw fiets. Alle Cycloc-rekken worden vervaardigd in het VK, waar een volledige kwaliteitscontrole van alle producten is gegarandeerd. Particulieren, bedrijven, fietscafés en fietsenwinkels vertrouwen al op Cycloc. Nu bent u aan de beurt.

Reviews Cycloc Solo Ophangsysteem Fiets - Wit

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Ophangsystemen

Klanten die Cycloc Solo Ophangsysteem Fiets - Wit kochten, kochten ook

Recent bekeken producten