Cycloc Solo Ophangsysteem Fiets - Groen

€ 85,00 € 64,99

Bespaar 24% (-€ 20,01)

Slechts één exemplaar op voorraad!

48-72hrs

Specificaties Cycloc Solo Ophangsysteem Fiets - Groen

  • Cycloc's unieke vorm, gecombineerd met het gewicht van je eigen fiets, zorgt ervoor dat de Cycloc stevig blijft hangen. Je kunt eventueel een slot gebruiken als extra bevestiging.
  • Cycloc Solo is sterk gefabricerd en is geschikt voor een brede range van fietsframes.
  • Schroeven niet inbegrepen.
  • Elke Cycloc Solo unit komt inclusief een ruimte voor gebruik met brede sturen.
  • Cycloc's ingebouwde opslagruimte is ideaal om fietslampen, handschoenen en andere fietsaccessoires in te bewaren.
  • Cycloc kan zowel horizontaal als verticaal gebruikt worden om fietsen op te hangen en even vouwfietsen kunnen opgehangen worden.

Omschrijving

De Cycloc Solo Ophangsysteem Fiets in de kleur groen is een unieke manier om je fiets op te hangen. Door de speciale vorm van de Cycloc en het gewicht van je fiets blijft deze stevig hangen. Voor extra beveiliging kun je eventueel een slot gebruiken.

De Cycloc Solo is sterk gefabriceerd en geschikt voor een brede range van fietsframes. Let op: schroeven zijn niet inbegrepen. Elke Cycloc Solo unit komt inclusief een ruimte voor gebruik met brede sturen.

Naast het ophangen van je fiets, biedt de Cycloc ook ingebouwde opslagruimte voor fietsaccessoires zoals lampen en handschoenen. De Cycloc kan zowel horizontaal als verticaal gebruikt worden om fietsen op te hangen en zelfs vouwfietsen kunnen opgehangen worden.

Over Cycloc

Het doel van Cycloc is vrij eenvoudig: het ontwerpen en produceren van de fietsenrekken die elke fietser thuis wil hebben. Cycloc, in 2006 ontstaan in het Londense East End, wordt op het gebied van fietsen, industrie en design erkend als een innovatief merk in zowel binnen- als buitenfietsenstallingen. Aangezien hun team uit fietsers bestaat begrijpen ze uiteraard uw behoeften en zorgen als het gaat om het veilig, maar ook esthetisch en comfortabel stallen van uw fiets. Alle Cycloc-rekken worden vervaardigd in het VK, waar een volledige kwaliteitscontrole van alle producten is gegarandeerd. Particulieren, bedrijven, fietscafés en fietsenwinkels vertrouwen al op Cycloc. Nu bent u aan de beurt.

Reviews Cycloc Solo Ophangsysteem Fiets - Groen

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Ophangsystemen

Klanten die Cycloc Solo Ophangsysteem Fiets - Groen kochten, kochten ook

Recent bekeken producten