Cycloc Solo Ophangsysteem Fiets - Geel

€ 85,00 € 64,99

Bespaar 24% (-€ 20,01)

Product niet op voorraad

Voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties Cycloc Solo Ophangsysteem Fiets - Geel

  • Cycloc's unieke vorm, gecombineerd met het gewicht van je eigen fiets, zorgt ervoor dat de Cycloc stevig blijft hangen. Je kunt eventueel een slot gebruiken als extra bevestiging.
  • Cycloc Solo is sterk gefabricerd en is geschikt voor een brede range van fietsframes.
  • Schroeven niet inbegrepen.
  • Elke Cycloc Solo unit komt inclusief een ruimte voor gebruik met brede sturen.
  • Cycloc's ingebouwde opslagruimte is ideaal om fietslampen, handschoenen en andere fietsaccessoires in te bewaren.
  • Cycloc kan zowel horizontaal als verticaal gebruikt worden om fietsen op te hangen en even vouwfietsen kunnen opgehangen worden.

Omschrijving

De Cycloc Solo Ophangsysteem Fiets in de kleur geel is een unieke manier om je fiets op te hangen. De vorm van de Cycloc gecombineerd met het gewicht van je eigen fiets zorgt ervoor dat de Cycloc stevig blijft hangen. Als extra bevestiging kun je eventueel een slot gebruiken. De Cycloc Solo is sterk gefabriceerd en is geschikt voor een brede range van fietsframes. Let op: schroeven zijn niet inbegrepen.

Elke Cycloc Solo unit komt inclusief een ruimte voor gebruik met brede sturen. Daarnaast heeft de Cycloc een ingebouwde opslagruimte die ideaal is om fietslampen, handschoenen en andere fietsaccessoires in te bewaren. De Cycloc kan zowel horizontaal als verticaal gebruikt worden om fietsen op te hangen en zelfs vouwfietsen kunnen opgehangen worden.

Met de Cycloc Solo Ophangsysteem Fiets in de kleur geel heb je een praktische en stijlvolle manier om je fiets op te bergen. Het is een handige oplossing voor als je weinig ruimte hebt in huis of in de garage. Bovendien is het een mooie manier om je fiets te laten zien als je hem niet gebruikt.

opslagruimteveiligheidpraktischbreed

Over Cycloc

Het doel van Cycloc is vrij eenvoudig: het ontwerpen en produceren van de fietsenrekken die elke fietser thuis wil hebben. Cycloc, in 2006 ontstaan in het Londense East End, wordt op het gebied van fietsen, industrie en design erkend als een innovatief merk in zowel binnen- als buitenfietsenstallingen. Aangezien hun team uit fietsers bestaat begrijpen ze uiteraard uw behoeften en zorgen als het gaat om het veilig, maar ook esthetisch en comfortabel stallen van uw fiets. Alle Cycloc-rekken worden vervaardigd in het VK, waar een volledige kwaliteitscontrole van alle producten is gegarandeerd. Particulieren, bedrijven, fietscafés en fietsenwinkels vertrouwen al op Cycloc. Nu bent u aan de beurt.

Reviews Cycloc Solo Ophangsysteem Fiets - Geel

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die Cycloc Solo Ophangsysteem Fiets - Geel kochten, kochten ook

Recent bekeken producten