Cycloc Solo Ophangsysteem Fiets - Blauw

€ 85,00 € 69,95

Bespaar 18% (-€ 15,05)

1 Review
100% of 100

Product niet op voorraad

Voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties Cycloc Solo Ophangsysteem Fiets - Blauw

 • Cycloc's unieke vorm, gecombineerd met het gewicht van je eigen fiets, zorgt ervoor dat de Cycloc stevig blijft hangen. Je kunt eventueel een slot gebruiken als extra bevestiging.
 • Cycloc Solo is sterk gefabricerd en is geschikt voor een brede range van fietsframes.
 • Schroeven niet inbegrepen.
 • Elke Cycloc Solo unit komt inclusief een ruimte voor gebruik met brede sturen.
 • Cycloc's ingebouwde opslagruimte is ideaal om fietslampen, handschoenen en andere fietsaccessoires in te bewaren.
 • Cycloc kan zowel horizontaal als verticaal gebruikt worden om fietsen op te hangen en even vouwfietsen kunnen opgehangen worden.

Omschrijving

De Cycloc Solo Ophangsysteem Fiets in de kleur blauw is een unieke manier om je fiets op te hangen. Het ontwerp van de Cycloc zorgt ervoor dat je fiets stevig blijft hangen, zelfs als deze zwaar is. Je kunt eventueel een slot gebruiken om extra bevestiging te bieden.

De Cycloc Solo is sterk gefabriceerd en geschikt voor een breed scala aan fietsframes. Het is belangrijk om te weten dat de schroeven niet zijn inbegrepen bij de aankoop van de Cycloc Solo.

Elke Cycloc Solo unit wordt geleverd met een ruimte voor gebruik met brede sturen. Daarnaast heeft de Cycloc een ingebouwde opslagruimte die ideaal is om fietsaccessoires zoals fietslampen en handschoenen in op te bergen. De Cycloc kan zowel horizontaal als verticaal worden gebruikt om fietsen op te hangen, en zelfs vouwfietsen kunnen worden opgehangen.

Al met al is de Cycloc Solo Ophangsysteem Fiets een handige en stijlvolle manier om je fiets op te bergen. Het is een must-have voor elke fietsliefhebber die op zoek is naar een slimme oplossing voor het opbergen van zijn of haar fiets.

Over Cycloc

Het doel van Cycloc is vrij eenvoudig: het ontwerpen en produceren van de fietsenrekken die elke fietser thuis wil hebben. Cycloc, in 2006 ontstaan in het Londense East End, wordt op het gebied van fietsen, industrie en design erkend als een innovatief merk in zowel binnen- als buitenfietsenstallingen. Aangezien hun team uit fietsers bestaat begrijpen ze uiteraard uw behoeften en zorgen als het gaat om het veilig, maar ook esthetisch en comfortabel stallen van uw fiets. Alle Cycloc-rekken worden vervaardigd in het VK, waar een volledige kwaliteitscontrole van alle producten is gegarandeerd. Particulieren, bedrijven, fietscafés en fietsenwinkels vertrouwen al op Cycloc. Nu bent u aan de beurt.

Reviews Cycloc Solo Ophangsysteem Fiets - Blauw

5/5

100%

1 review(s)

5 Stars

1

4 Stars

0

3 Stars

0

2 Stars

0

1 Stars

0
 1. JUAN GUTIERREZ LOPEZ

  100%
  Vertaald uit het Spaans - Toon originele tekst Toon vertaling

  Ontwerp, eenvoudig te monteren

Andere producten van Ophangsystemen

Klanten die Cycloc Solo Ophangsysteem Fiets - Blauw kochten, kochten ook

Recent bekeken producten