Cycloc Loop Ophangsysteem Fiets - Groen

€ 21,90 € 17,99

Bespaar 18% (-€ 3,91)

48-72hrs

Specificaties Cycloc Loop Ophangsysteem Fiets - Groen

  • Helm en accessoires ophangsysteem.
  • Handig en divers in gebruik voor zowel thuis als op kantoor.
  • Handig op te hangen met onzichtbare muurplaat en schroeven (wordt meegeleverd).
  • Ideaalom saman te gebruiken met Cycloc Solo of Cycloc Endo fietsophangsystemen.
  • Perfect voor het organiseren van helms, jassen, sloten en andere accessoires.
  • Gebruik los of maak een rij met verschillende Cyclocs.
  • Materiaal: 100% gerecycled plastic.
  • Afmetingen: 145mm lang, 95mm breed, 80mm hoog.

Omschrijving

De Cycloc Loop Ophangsysteem Fiets in de kleur groen is een handig en veelzijdig ophangsysteem voor je helm en accessoires. Het is perfect voor thuis of op kantoor en kan gemakkelijk worden opgehangen met de meegeleverde onzichtbare muurplaat en schroeven.

Je kunt de Cycloc Loop ook combineren met de Cycloc Solo of Cycloc Endo fietsophangsystemen voor een nog betere opbergoplossing. Het is ideaal voor het organiseren van helmen, jassen, sloten en andere accessoires. Je kunt het systeem los gebruiken of een rij maken met verschillende Cyclocs.

Het materiaal van de Cycloc Loop is 100% gerecycled plastic en de afmetingen zijn 145mm lang, 95mm breed en 80mm hoog. Het is een duurzame en praktische oplossing voor het opbergen van je fietsaccessoires.

Over Cycloc

Het doel van Cycloc is vrij eenvoudig: het ontwerpen en produceren van de fietsenrekken die elke fietser thuis wil hebben. Cycloc, in 2006 ontstaan in het Londense East End, wordt op het gebied van fietsen, industrie en design erkend als een innovatief merk in zowel binnen- als buitenfietsenstallingen. Aangezien hun team uit fietsers bestaat begrijpen ze uiteraard uw behoeften en zorgen als het gaat om het veilig, maar ook esthetisch en comfortabel stallen van uw fiets. Alle Cycloc-rekken worden vervaardigd in het VK, waar een volledige kwaliteitscontrole van alle producten is gegarandeerd. Particulieren, bedrijven, fietscafés en fietsenwinkels vertrouwen al op Cycloc. Nu bent u aan de beurt.

Reviews Cycloc Loop Ophangsysteem Fiets - Groen

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Ophangsystemen

Klanten die Cycloc Loop Ophangsysteem Fiets - Groen kochten, kochten ook

Recent bekeken producten