Csepel Track Voorvork - Zwart

Product niet op voorraad

Voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties Csepel Track Voorvork - Zwart

  • 700c.
  • Drilled only.
  • 30cm stuurbuis.
  • 1 1/8” Ahead. (Niet compatebel met antieke frames).
  • 30mm rake.
  • Gewicht: 1.225 kgs.

Omschrijving

De Csepel Track Voorvork in het zwart is een uitstekende keuze voor degenen die op zoek zijn naar een betrouwbare en duurzame voorvork voor hun fiets. Deze voorvork is geschikt voor 700c wielen en heeft een stuurbuis van 30cm. Het is belangrijk op te merken dat deze voorvork alleen geboord is en niet geschikt is voor remmen.

Deze voorvork heeft een 1 1/8” Ahead systeem en is niet compatibel met antieke frames. Het heeft een rake van 30mm en weegt 1.225 kgs. Dit maakt het een lichtgewicht optie die toch sterk genoeg is om de zwaarste omstandigheden aan te kunnen.

Als je op zoek bent naar een betrouwbare en duurzame voorvork voor je fiets, dan is de Csepel Track Voorvork in het zwart een uitstekende keuze. Met zijn lichtgewicht ontwerp en sterke constructie, zal deze voorvork je helpen om soepel en veilig te rijden, ongeacht de omstandigheden.

Over Csepel

Het Csepel bedrijf werd in 1928 in Hongarije opgericht door Weiss Manfréd. Csepel is het enige bedrijf dat verantwoordelijk is voor de totale productie van fietsen en componenten in het land. Na het einde van het communistische regime werd de fabriek geprivatiseerd en gefocust op het produceren van hoogwaardige fietsen om de levenskwaliteit van zijn burgers te verbeteren. Onder de fietscomponenten die het merk produceert voor stadsfietsen zijn sturen, zadels, remklauwen, grepen, frames, vorken, stuurlinten en nog veel meer. Allemaal met een breed scala aan zorgvuldig geselecteerde kleuren die het merk identificeren.

Decennia later heeft Csepel onder meer om schoon en milieuvriendelijk transport te bevorderen, zowel lokaal als internationaal. Ze nemen deel aan sport-, familie- en milieuevenementen om hun levensstijl te veranderen en een betere gezondheid en fysieke conditie te hebben. Ze blijven hoogwaardige fietsen en componenten produceren tegen een redelijke en toegankelijke prijs, zodat iedereen van alle leeftijden kan genieten van fietsen.

Reviews Csepel Track Voorvork - Zwart

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die Csepel Track Voorvork - Zwart kochten, kochten ook

Recent bekeken producten