Csepel Ali Grip Handvatten - Zwart

Product niet op voorraad

Voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties Csepel Ali Grip Handvatten - Zwart

  • Zacht comfortabel Kraton-rubber.
  • lengte 130 mm

Omschrijving

De Csepel Ali Grip Handvatten zijn de perfecte keuze voor fietsers die op zoek zijn naar comfortabele handvatten voor hun fiets. Deze handvatten zijn gemaakt van zacht en comfortabel Kraton rubber, waardoor ze perfect zijn voor lange ritten. Het zwarte ontwerp zorgt voor een strakke en moderne uitstraling die bij elke fiets past.

Met een lengte van 130mm passen deze handvatten perfect op de meeste fietssturen. De zachte textuur van het Kraton rubber zorgt voor een goede grip en voorkomt dat uw handen vermoeid raken tijdens het fietsen. Bovendien zijn deze handvatten duurzaam en gaan ze lang mee, waardoor u ze niet vaak hoeft te vervangen.

Als u op zoek bent naar comfortabele en duurzame handvatten voor uw fiets, dan zijn de Csepel Ali Grip Handvatten de perfecte keuze. Met hun zachte Kraton rubber en strakke zwarte ontwerp, zullen deze handvatten uw fietsrit comfortabeler en stijlvoller maken.

Over Csepel

Het Csepel bedrijf werd in 1928 in Hongarije opgericht door Weiss Manfréd. Csepel is het enige bedrijf dat verantwoordelijk is voor de totale productie van fietsen en componenten in het land. Na het einde van het communistische regime werd de fabriek geprivatiseerd en gefocust op het produceren van hoogwaardige fietsen om de levenskwaliteit van zijn burgers te verbeteren. Onder de fietscomponenten die het merk produceert voor stadsfietsen zijn sturen, zadels, remklauwen, grepen, frames, vorken, stuurlinten en nog veel meer. Allemaal met een breed scala aan zorgvuldig geselecteerde kleuren die het merk identificeren.

Decennia later heeft Csepel onder meer om schoon en milieuvriendelijk transport te bevorderen, zowel lokaal als internationaal. Ze nemen deel aan sport-, familie- en milieuevenementen om hun levensstijl te veranderen en een betere gezondheid en fysieke conditie te hebben. Ze blijven hoogwaardige fietsen en componenten produceren tegen een redelijke en toegankelijke prijs, zodat iedereen van alle leeftijden kan genieten van fietsen.

Reviews Csepel Ali Grip Handvatten - Zwart

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die Csepel Ali Grip Handvatten - Zwart kochten, kochten ook

Recent bekeken producten