Csepel Ali Grip Handvatten - Wit

€ 8,99
1 Review
100% of 100

Product niet op voorraad

Voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties Csepel Ali Grip Handvatten - Wit

 • Zachte comfortabele Kraton rubber.
 • 130mm lengte

Omschrijving

De Csepel Ali Grip Handvatten zijn de perfecte keuze voor fietsers die op zoek zijn naar comfort en grip tijdens het fietsen. Deze handvatten zijn gemaakt van zacht en comfortabel Kraton rubber, waardoor ze gemakkelijk vast te houden zijn en een uitstekende grip bieden. Dit maakt ze ideaal voor lange ritten en intensieve trainingen.

Met een lengte van 130mm passen deze handvatten perfect op de meeste fietssturen. Ze zijn gemakkelijk te installeren en bieden een uitstekende pasvorm, waardoor ze niet verschuiven tijdens het fietsen. Bovendien zijn ze verkrijgbaar in een stijlvolle witte kleur die perfect past bij elke fiets.

Als je op zoek bent naar hoogwaardige handvatten die comfort en grip bieden tijdens het fietsen, dan zijn de Csepel Ali Grip Handvatten de perfecte keuze. Met hun zachte Kraton rubber en perfecte pasvorm zijn ze een must-have voor elke fietser die op zoek is naar een betere fietservaring.

Over Csepel

Het Csepel bedrijf werd in 1928 in Hongarije opgericht door Weiss Manfréd. Csepel is het enige bedrijf dat verantwoordelijk is voor de totale productie van fietsen en componenten in het land. Na het einde van het communistische regime werd de fabriek geprivatiseerd en gefocust op het produceren van hoogwaardige fietsen om de levenskwaliteit van zijn burgers te verbeteren. Onder de fietscomponenten die het merk produceert voor stadsfietsen zijn sturen, zadels, remklauwen, grepen, frames, vorken, stuurlinten en nog veel meer. Allemaal met een breed scala aan zorgvuldig geselecteerde kleuren die het merk identificeren.

Decennia later heeft Csepel onder meer om schoon en milieuvriendelijk transport te bevorderen, zowel lokaal als internationaal. Ze nemen deel aan sport-, familie- en milieuevenementen om hun levensstijl te veranderen en een betere gezondheid en fysieke conditie te hebben. Ze blijven hoogwaardige fietsen en componenten produceren tegen een redelijke en toegankelijke prijs, zodat iedereen van alle leeftijden kan genieten van fietsen.

Reviews Csepel Ali Grip Handvatten - Wit

5/5

100%

1 review(s)

5 Stars

1

4 Stars

0

3 Stars

0

2 Stars

0

1 Stars

0
 1. jambor.attila

  100%
  Vertaald uit het Engels - Toon originele tekst Toon vertaling

  Great!

  Great! Just what I needed for my Csepel Torpedo!

Klanten die Csepel Ali Grip Handvatten - Wit kochten, kochten ook

Recent bekeken producten