Csepel Safari Remhendel - Zwart

Product niet op voorraad

Voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties Csepel Safari Remhendel - Zwart

  • Speciaal voor dropbars.
  • Maten: 22.2mm en 23.8mm.
  • Prijs per paar: links en rechts.
  • Kabel: pear head.
  • Gewicht: 264gr.

Omschrijving

De Csepel Safari remhendels in zwarte kleur hebben een ergonomische vorm die zich zeer goed aanpast aan de vorm van je hand en zorgt voor comfort en comfort die je nodig hebt op al je reizen. Ze zijn gemaakt om te passen op race- en baanfietssturen. Met de Csepel Safari remhendels val je op tussen alle fietsers die je tegenkomt.

Over Csepel

Het Csepel bedrijf werd in 1928 in Hongarije opgericht door Weiss Manfréd. Csepel is het enige bedrijf dat verantwoordelijk is voor de totale productie van fietsen en componenten in het land. Na het einde van het communistische regime werd de fabriek geprivatiseerd en gefocust op het produceren van hoogwaardige fietsen om de levenskwaliteit van zijn burgers te verbeteren. Onder de fietscomponenten die het merk produceert voor stadsfietsen zijn sturen, zadels, remklauwen, grepen, frames, vorken, stuurlinten en nog veel meer. Allemaal met een breed scala aan zorgvuldig geselecteerde kleuren die het merk identificeren.

Decennia later heeft Csepel onder meer om schoon en milieuvriendelijk transport te bevorderen, zowel lokaal als internationaal. Ze nemen deel aan sport-, familie- en milieuevenementen om hun levensstijl te veranderen en een betere gezondheid en fysieke conditie te hebben. Ze blijven hoogwaardige fietsen en componenten produceren tegen een redelijke en toegankelijke prijs, zodat iedereen van alle leeftijden kan genieten van fietsen.

Reviews Csepel Safari Remhendel - Zwart

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Remhendels

Klanten die Csepel Safari Remhendel - Zwart kochten, kochten ook

Recent bekeken producten