Csepel Safari Remhendel - Wit

48-72hrs

Specificaties Csepel Safari Remhendel - Wit

  • Speciaal voor dropbars.
  • Maten: 22.2mm en 23.8mm.
  • Kabel: pear head.
  • Prijs per paar: links en rechts.
  • Gewicht: 264gr.

Omschrijving

De Csepel Safari Remhendel in het wit is een speciale remhendel die ontworpen is voor dropbars. Deze remhendel is verkrijgbaar in twee maten, namelijk 22.2mm en 23.8mm. De kabel van de remhendel is voorzien van een pear head, wat zorgt voor een goede grip en een soepele werking van de remmen.

De prijs van de Csepel Safari Remhendel is per paar, dus zowel links als rechts. Met een gewicht van 264 gram is deze remhendel licht van gewicht en gemakkelijk te installeren op je fiets. De witte kleur van de remhendel zorgt voor een stijlvolle uitstraling op je fiets.

Als je op zoek bent naar een betrouwbare en stijlvolle remhendel voor je dropbars, dan is de Csepel Safari Remhendel in het wit zeker een goede keuze. Met zijn goede grip, soepele werking en lichte gewicht is deze remhendel een waardevolle toevoeging aan je fietsuitrusting.

Over Csepel

Het Csepel bedrijf werd in 1928 in Hongarije opgericht door Weiss Manfréd. Csepel is het enige bedrijf dat verantwoordelijk is voor de totale productie van fietsen en componenten in het land. Na het einde van het communistische regime werd de fabriek geprivatiseerd en gefocust op het produceren van hoogwaardige fietsen om de levenskwaliteit van zijn burgers te verbeteren. Onder de fietscomponenten die het merk produceert voor stadsfietsen zijn sturen, zadels, remklauwen, grepen, frames, vorken, stuurlinten en nog veel meer. Allemaal met een breed scala aan zorgvuldig geselecteerde kleuren die het merk identificeren.

Decennia later heeft Csepel onder meer om schoon en milieuvriendelijk transport te bevorderen, zowel lokaal als internationaal. Ze nemen deel aan sport-, familie- en milieuevenementen om hun levensstijl te veranderen en een betere gezondheid en fysieke conditie te hebben. Ze blijven hoogwaardige fietsen en componenten produceren tegen een redelijke en toegankelijke prijs, zodat iedereen van alle leeftijden kan genieten van fietsen.

Reviews Csepel Safari Remhendel - Wit

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die Csepel Safari Remhendel - Wit kochten, kochten ook

Recent bekeken producten