Csepel Safari Remhendel - Roze

Slechts één exemplaar op voorraad!

48-72hrs

Specificaties Csepel Safari Remhendel - Roze

  • Speciaal voor dropbars.
  • Maten: 22.2mm y 23.8mm.
  • Prijs per paar: links en rechts.
  • Kabel: pear head.
  • Gewicht: 264gr.

Omschrijving

De Csepel Safari Remhendel in het roze is een speciale remhendel voor dropbars. Deze remhendel is verkrijgbaar in twee maten, namelijk 22.2mm en 23.8mm. De prijs is per paar, dus zowel links als rechts zijn inbegrepen. De kabel van deze remhendel is een pear head kabel en het gewicht van de remhendel is 264 gram.

De Csepel Safari Remhendel is een uitstekende keuze voor fietsers die op zoek zijn naar een betrouwbare en stijlvolle remhendel voor hun dropbars. De roze kleur geeft de fiets een opvallende uitstraling en de verschillende maten zorgen ervoor dat deze remhendel op veel verschillende fietsen past.

Met een gewicht van 264 gram is deze remhendel niet alleen stijlvol, maar ook lichtgewicht. Dit maakt het gemakkelijker om de fiets te manoeuvreren en te controleren tijdens het fietsen. De pear head kabel zorgt voor een soepele en nauwkeurige remwerking, waardoor de fietser altijd veilig en comfortabel kan rijden.

Over Csepel

Het Csepel bedrijf werd in 1928 in Hongarije opgericht door Weiss Manfréd. Csepel is het enige bedrijf dat verantwoordelijk is voor de totale productie van fietsen en componenten in het land. Na het einde van het communistische regime werd de fabriek geprivatiseerd en gefocust op het produceren van hoogwaardige fietsen om de levenskwaliteit van zijn burgers te verbeteren. Onder de fietscomponenten die het merk produceert voor stadsfietsen zijn sturen, zadels, remklauwen, grepen, frames, vorken, stuurlinten en nog veel meer. Allemaal met een breed scala aan zorgvuldig geselecteerde kleuren die het merk identificeren.

Decennia later heeft Csepel onder meer om schoon en milieuvriendelijk transport te bevorderen, zowel lokaal als internationaal. Ze nemen deel aan sport-, familie- en milieuevenementen om hun levensstijl te veranderen en een betere gezondheid en fysieke conditie te hebben. Ze blijven hoogwaardige fietsen en componenten produceren tegen een redelijke en toegankelijke prijs, zodat iedereen van alle leeftijden kan genieten van fietsen.

Reviews Csepel Safari Remhendel - Roze

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die Csepel Safari Remhendel - Roze kochten, kochten ook

Recent bekeken producten