Csepel Safari Remhendel - Rood

Product niet op voorraad

Voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties Csepel Safari Remhendel - Rood

  • Speciaal voor dropbars.
  • Maten: 22.2mm y 23.8mm.
  • Prijs per paar: links en rechts.
  • Kabel: pear head.
  • Gewicht: 264gr.

Omschrijving

De Csepel Safari remhendels in rood zijn ontworpen met een ergonomische structuur om zich perfect aan te passen aan de vorm van je handen en bieden totaal comfort tijdens al je fietstochten. Ze zijn gemaakt om het stuur van racefietsen of racefietsen uit te rusten. Met de Csepel Safari remhendels kunt u uw fiets uitrusten om zich te onderscheiden van alle andere die in uw stad circuleren.

Over Csepel

Het Csepel bedrijf werd in 1928 in Hongarije opgericht door Weiss Manfréd. Csepel is het enige bedrijf dat verantwoordelijk is voor de totale productie van fietsen en componenten in het land. Na het einde van het communistische regime werd de fabriek geprivatiseerd en gefocust op het produceren van hoogwaardige fietsen om de levenskwaliteit van zijn burgers te verbeteren. Onder de fietscomponenten die het merk produceert voor stadsfietsen zijn sturen, zadels, remklauwen, grepen, frames, vorken, stuurlinten en nog veel meer. Allemaal met een breed scala aan zorgvuldig geselecteerde kleuren die het merk identificeren.

Decennia later heeft Csepel onder meer om schoon en milieuvriendelijk transport te bevorderen, zowel lokaal als internationaal. Ze nemen deel aan sport-, familie- en milieuevenementen om hun levensstijl te veranderen en een betere gezondheid en fysieke conditie te hebben. Ze blijven hoogwaardige fietsen en componenten produceren tegen een redelijke en toegankelijke prijs, zodat iedereen van alle leeftijden kan genieten van fietsen.

Reviews Csepel Safari Remhendel - Rood

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Remhendels

Klanten die Csepel Safari Remhendel - Rood kochten, kochten ook

Recent bekeken producten