Csepel Safari Remhendel - Oranje

Slechts één exemplaar op voorraad!

48-72hrs

Specificaties Csepel Safari Remhendel - Oranje

  • Speciaal voor dropbars.
  • Maten: 22.2mm y 23.8mm.
  • Prijs per paar: links en rechts.
  • Kabel: pear head.
  • Gewicht: 264gr.

Omschrijving

De Csepel Safari Remhendel in het oranje is een speciale remhendel voor dropbars. Deze remhendel is verkrijgbaar in twee maten, namelijk 22.2mm en 23.8mm. De prijs is per paar, dus zowel links als rechts zijn inbegrepen. De kabel is voorzien van een pear head en het gewicht van de remhendel is 264gr.

De Csepel Safari Remhendel is een uitstekende keuze voor fietsers die op zoek zijn naar een betrouwbare en duurzame remhendel voor hun dropbars. De remhendel is gemaakt van hoogwaardige materialen en is ontworpen om lang mee te gaan. Bovendien is de remhendel gemakkelijk te installeren en te gebruiken.

Als je op zoek bent naar een kwalitatieve remhendel voor je dropbars, dan is de Csepel Safari Remhendel in het oranje zeker een aanrader. Met zijn uitstekende prestaties en duurzaamheid is deze remhendel een must-have voor elke serieuze fietser.

Over Csepel

Het Csepel bedrijf werd in 1928 in Hongarije opgericht door Weiss Manfréd. Csepel is het enige bedrijf dat verantwoordelijk is voor de totale productie van fietsen en componenten in het land. Na het einde van het communistische regime werd de fabriek geprivatiseerd en gefocust op het produceren van hoogwaardige fietsen om de levenskwaliteit van zijn burgers te verbeteren. Onder de fietscomponenten die het merk produceert voor stadsfietsen zijn sturen, zadels, remklauwen, grepen, frames, vorken, stuurlinten en nog veel meer. Allemaal met een breed scala aan zorgvuldig geselecteerde kleuren die het merk identificeren.

Decennia later heeft Csepel onder meer om schoon en milieuvriendelijk transport te bevorderen, zowel lokaal als internationaal. Ze nemen deel aan sport-, familie- en milieuevenementen om hun levensstijl te veranderen en een betere gezondheid en fysieke conditie te hebben. Ze blijven hoogwaardige fietsen en componenten produceren tegen een redelijke en toegankelijke prijs, zodat iedereen van alle leeftijden kan genieten van fietsen.

Reviews Csepel Safari Remhendel - Oranje

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die Csepel Safari Remhendel - Oranje kochten, kochten ook

Recent bekeken producten