Csepel Safari Remhendel - Groen

Slechts één exemplaar op voorraad!

48-72hrs

Specificaties Csepel Safari Remhendel - Groen

  • Speciaal voor dropbars.
  • Maten: 22.2mm en 23.8mm.
  • Prijs per paar: links en rechts.
  • Kabel: pear head.
  • Gewicht: 264gr.

Omschrijving

De Csepel Safari Remhendel in het groen is een speciale remhendel voor dropbars. Deze remhendel is verkrijgbaar in twee maten, namelijk 22.2mm en 23.8mm. De prijs is per paar, dus zowel links als rechts zijn inbegrepen. De kabel van deze remhendel is pear head en het gewicht bedraagt 264 gram.

De Csepel Safari Remhendel is een uitstekende keuze voor fietsers die op zoek zijn naar een betrouwbare en duurzame remhendel voor hun dropbars. De remhendel is gemakkelijk te installeren en biedt een uitstekende grip, waardoor je veilig en comfortabel kunt fietsen.

Of je nu een professionele wielrenner bent of gewoon een enthousiaste fietser, de Csepel Safari Remhendel is een must-have accessoire voor je fiets. Bestel vandaag nog en geniet van een veilige en comfortabele fietservaring!

Over Csepel

Het Csepel bedrijf werd in 1928 in Hongarije opgericht door Weiss Manfréd. Csepel is het enige bedrijf dat verantwoordelijk is voor de totale productie van fietsen en componenten in het land. Na het einde van het communistische regime werd de fabriek geprivatiseerd en gefocust op het produceren van hoogwaardige fietsen om de levenskwaliteit van zijn burgers te verbeteren. Onder de fietscomponenten die het merk produceert voor stadsfietsen zijn sturen, zadels, remklauwen, grepen, frames, vorken, stuurlinten en nog veel meer. Allemaal met een breed scala aan zorgvuldig geselecteerde kleuren die het merk identificeren.

Decennia later heeft Csepel onder meer om schoon en milieuvriendelijk transport te bevorderen, zowel lokaal als internationaal. Ze nemen deel aan sport-, familie- en milieuevenementen om hun levensstijl te veranderen en een betere gezondheid en fysieke conditie te hebben. Ze blijven hoogwaardige fietsen en componenten produceren tegen een redelijke en toegankelijke prijs, zodat iedereen van alle leeftijden kan genieten van fietsen.

Reviews Csepel Safari Remhendel - Groen

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die Csepel Safari Remhendel - Groen kochten, kochten ook

Recent bekeken producten