Csepel Royal Strap - Zwart

Product niet op voorraad

Voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties Csepel Royal Strap - Zwart

  • Super sterk Double Hold strap system.
  • Grote Velcro polyester strap cover.
  • Anti-Slip ontwerp.
  • Past op de meeste BMX platform pedalen.
  • Past niet op de standaard cage pedalen??.

Omschrijving

De Csepel Royal Strap in het zwart is een geweldige keuze voor BMX-rijders die op zoek zijn naar een stevig en betrouwbaar pedaalriemsysteem. Het beschikt over een super sterk Double Hold riemsysteem dat ervoor zorgt dat je voeten stevig op de pedalen blijven zitten, zelfs tijdens de meest intense ritten.

De grote Velcro polyester riemhoes zorgt voor extra comfort en bescherming voor je voeten, terwijl het anti-slip ontwerp ervoor zorgt dat je voeten niet wegglijden tijdens het trappen. Dit is vooral handig bij nat weer of modderige omstandigheden.

Het Csepel Royal Strap systeem past op de meeste BMX-platformpedalen, maar het is belangrijk om op te merken dat het niet past op standaard cage-pedalen. Als je op zoek bent naar een betrouwbaar en duurzaam pedaalriemsysteem voor je BMX-fiets, dan is de Csepel Royal Strap in het zwart zeker het overwegen waard.

Over Csepel

Het Csepel bedrijf werd in 1928 in Hongarije opgericht door Weiss Manfréd. Csepel is het enige bedrijf dat verantwoordelijk is voor de totale productie van fietsen en componenten in het land. Na het einde van het communistische regime werd de fabriek geprivatiseerd en gefocust op het produceren van hoogwaardige fietsen om de levenskwaliteit van zijn burgers te verbeteren. Onder de fietscomponenten die het merk produceert voor stadsfietsen zijn sturen, zadels, remklauwen, grepen, frames, vorken, stuurlinten en nog veel meer. Allemaal met een breed scala aan zorgvuldig geselecteerde kleuren die het merk identificeren.

Decennia later heeft Csepel onder meer om schoon en milieuvriendelijk transport te bevorderen, zowel lokaal als internationaal. Ze nemen deel aan sport-, familie- en milieuevenementen om hun levensstijl te veranderen en een betere gezondheid en fysieke conditie te hebben. Ze blijven hoogwaardige fietsen en componenten produceren tegen een redelijke en toegankelijke prijs, zodat iedereen van alle leeftijden kan genieten van fietsen.

Reviews Csepel Royal Strap - Zwart

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die Csepel Royal Strap - Zwart kochten, kochten ook

Recent bekeken producten