Csepel Royal Frame - Alu

€ 175,00

Product beëindigd

Maak je geen zorgen, we hebben duizenden producten voor je!

U kunt vergelijkbare producten vinden door

Specificaties Csepel Royal Frame - Alu

  • Materiaal: 6061 aluminium.
  • Gewicht: 1,6 kg.
  • Geschikt voor 1 1/8” voorvorken.
  • Voor Geïntegreerd 1 1/8" Balhoofd (niet inbegrepen).
  • Geboord voor remmen.
  • Geschikt voor ahead stuurpennen.
  • Geschikt voor 27.2mm zadelpan.
  • Kleur: Gepolijst zilver.

Omschrijving

De nieuwe Csepel Royal frame voor fixie fietsen is gemaakt van lichte aluminium 6061 voor een scherpe prijs. De stijlvol ontworpen frame – met een licht-gebogen seat tube – is geschikt voor 1" 1/8 voorvorken and heeft een semi-geïntergeerde headset nodig. De gepolijste aluminium afwerking geeft het een zeer fijne uitstraling, en het is ook geperforeerd voor remmen. Een goeie keuze als je een eigen fixie wilt bouwen voor een redelijke prijs.

Over Csepel

Het Csepel bedrijf werd in 1928 in Hongarije opgericht door Weiss Manfréd. Csepel is het enige bedrijf dat verantwoordelijk is voor de totale productie van fietsen en componenten in het land. Na het einde van het communistische regime werd de fabriek geprivatiseerd en gefocust op het produceren van hoogwaardige fietsen om de levenskwaliteit van zijn burgers te verbeteren. Onder de fietscomponenten die het merk produceert voor stadsfietsen zijn sturen, zadels, remklauwen, grepen, frames, vorken, stuurlinten en nog veel meer. Allemaal met een breed scala aan zorgvuldig geselecteerde kleuren die het merk identificeren.

Decennia later heeft Csepel onder meer om schoon en milieuvriendelijk transport te bevorderen, zowel lokaal als internationaal. Ze nemen deel aan sport-, familie- en milieuevenementen om hun levensstijl te veranderen en een betere gezondheid en fysieke conditie te hebben. Ze blijven hoogwaardige fietsen en componenten produceren tegen een redelijke en toegankelijke prijs, zodat iedereen van alle leeftijden kan genieten van fietsen.

Andere producten van Frames

Klanten die Csepel Royal Frame - Alu kochten, kochten ook

Recent bekeken producten