Csepel Riser Stuur 25.4 mm - Zwart

Product niet op voorraad

Voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties Csepel Riser Stuur 25.4 mm - Zwart

  • Materiaal: Aluminium 6061 T6.
  • Kleur: Zwart.
  • Lengte: 59cm.
  • Stuurpen 25.4mm.

Omschrijving

De Csepel Riser Stuur 25.4 mm Zwart is een stuur dat gemaakt is van hoogwaardig aluminium 6061 T6. Dit materiaal is zeer sterk en duurzaam, waardoor het stuur lang meegaat en bestand is tegen intensief gebruik. Het stuur heeft een zwarte kleur, wat het een stoere uitstraling geeft en goed past bij verschillende fietsen.

Met een lengte van 59cm is dit stuur geschikt voor verschillende fietsen en rijstijlen. Het stuur heeft een stuurpen van 25.4mm, wat betekent dat het geschikt is voor stuurpennen met dezelfde diameter. Dit maakt het stuur eenvoudig te monteren op je fiets.

De Csepel Riser Stuur 25.4 mm Zwart is een uitstekende keuze voor fietsers die op zoek zijn naar een sterk en duurzaam stuur met een stoere uitstraling. Het stuur is geschikt voor verschillende fietsen en rijstijlen en is eenvoudig te monteren. Met dit stuur ben je verzekerd van comfortabel en veilig fietsen.

Over Csepel

Het Csepel bedrijf werd in 1928 in Hongarije opgericht door Weiss Manfréd. Csepel is het enige bedrijf dat verantwoordelijk is voor de totale productie van fietsen en componenten in het land. Na het einde van het communistische regime werd de fabriek geprivatiseerd en gefocust op het produceren van hoogwaardige fietsen om de levenskwaliteit van zijn burgers te verbeteren. Onder de fietscomponenten die het merk produceert voor stadsfietsen zijn sturen, zadels, remklauwen, grepen, frames, vorken, stuurlinten en nog veel meer. Allemaal met een breed scala aan zorgvuldig geselecteerde kleuren die het merk identificeren.

Decennia later heeft Csepel onder meer om schoon en milieuvriendelijk transport te bevorderen, zowel lokaal als internationaal. Ze nemen deel aan sport-, familie- en milieuevenementen om hun levensstijl te veranderen en een betere gezondheid en fysieke conditie te hebben. Ze blijven hoogwaardige fietsen en componenten produceren tegen een redelijke en toegankelijke prijs, zodat iedereen van alle leeftijden kan genieten van fietsen.

Reviews Csepel Riser Stuur 25.4 mm - Zwart

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Sturen

Klanten die Csepel Riser Stuur 25.4 mm - Zwart kochten, kochten ook

Recent bekeken producten