Csepel Remklauw - Rood

Kies je maat, voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties Csepel Remklauw - Rood

  • Model: BRS 101.
  • Dubbel draaipunt.
  • Verstelbare pads.
  • Armlengte: 45,8 - 58,5 mm.
  • Hendel voor Quick Release.
  • Goede kwaliteit en remkracht.
  • Materiaal: aluminium.
  • Gewicht: 173 gram

Omschrijving

De Csepel Remklauw in de kleur rood is een uitstekende keuze voor fietsers die op zoek zijn naar een betrouwbare en krachtige rem. Dit model, de BRS 101, heeft een dubbel draaipunt en verstelbare pads, waardoor je de remmen gemakkelijk kunt afstellen op jouw persoonlijke voorkeur. De armlengte van de rem is tussen de 45,8 en 58,5 mm, wat betekent dat deze geschikt is voor verschillende soorten fietsen.

De hendel voor Quick Release maakt het gemakkelijk om de remmen snel los te maken en weer vast te zetten, wat handig is als je bijvoorbeeld je wiel wilt vervangen. De Csepel Remklauw is gemaakt van hoogwaardig aluminium en weegt slechts 173 gram, waardoor het een lichtgewicht optie is voor fietsers die op zoek zijn naar een efficiënte rem.

Met de Csepel Remklauw in de kleur rood kun je genieten van goede kwaliteit en remkracht tijdens het fietsen. Of je nu een beginner bent of een ervaren fietser, deze rem is een uitstekende keuze voor jouw fiets. Bestel hem vandaag nog en ervaar het verschil!

Over Csepel

Het Csepel bedrijf werd in 1928 in Hongarije opgericht door Weiss Manfréd. Csepel is het enige bedrijf dat verantwoordelijk is voor de totale productie van fietsen en componenten in het land. Na het einde van het communistische regime werd de fabriek geprivatiseerd en gefocust op het produceren van hoogwaardige fietsen om de levenskwaliteit van zijn burgers te verbeteren. Onder de fietscomponenten die het merk produceert voor stadsfietsen zijn sturen, zadels, remklauwen, grepen, frames, vorken, stuurlinten en nog veel meer. Allemaal met een breed scala aan zorgvuldig geselecteerde kleuren die het merk identificeren.

Decennia later heeft Csepel onder meer om schoon en milieuvriendelijk transport te bevorderen, zowel lokaal als internationaal. Ze nemen deel aan sport-, familie- en milieuevenementen om hun levensstijl te veranderen en een betere gezondheid en fysieke conditie te hebben. Ze blijven hoogwaardige fietsen en componenten produceren tegen een redelijke en toegankelijke prijs, zodat iedereen van alle leeftijden kan genieten van fietsen.

Reviews Csepel Remklauw - Rood

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die Csepel Remklauw - Rood kochten, kochten ook

Recent bekeken producten