Csepel Remklauw - Oranje

Kies je maat, voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties Csepel Remklauw - Oranje

  • Model: BRS 101.
  • Dubbel draaipunt.
  • Verstelbare pads.
  • Armlengte: 45,8 - 58,5 mm.
  • Hendel voor Quick Release.
  • Goede kwaliteit en remkracht.
  • Materiaal: aluminium.
  • Gewicht: 173 gram

Omschrijving

De Csepel Remklauw in de kleur oranje is een uitstekende keuze voor fietsers die op zoek zijn naar een betrouwbare en krachtige remklauw. Dit model, de BRS 101, heeft een dubbel draaipunt en verstelbare pads, waardoor je de remklauw kunt aanpassen aan jouw specifieke behoeften en voorkeuren.

Met een armlengte van 45,8 58,5 mm en een hendel voor Quick Release, biedt deze remklauw een goede kwaliteit en remkracht. Het materiaal waarvan de remklauw is gemaakt is aluminium, wat zorgt voor een lichtgewicht ontwerp van slechts 173 gram.

Als je op zoek bent naar een betrouwbare en krachtige remklauw voor jouw fiets, dan is de Csepel Remklauw in de kleur oranje een uitstekende keuze. Met zijn verstelbare pads en dubbel draaipunt, biedt deze remklauw een uitstekende prestatie en een goede kwaliteit. Bovendien is het lichtgewicht ontwerp van aluminium een extra pluspunt voor fietsers die op zoek zijn naar een efficiënte en comfortabele rit.

Over Csepel

Het Csepel bedrijf werd in 1928 in Hongarije opgericht door Weiss Manfréd. Csepel is het enige bedrijf dat verantwoordelijk is voor de totale productie van fietsen en componenten in het land. Na het einde van het communistische regime werd de fabriek geprivatiseerd en gefocust op het produceren van hoogwaardige fietsen om de levenskwaliteit van zijn burgers te verbeteren. Onder de fietscomponenten die het merk produceert voor stadsfietsen zijn sturen, zadels, remklauwen, grepen, frames, vorken, stuurlinten en nog veel meer. Allemaal met een breed scala aan zorgvuldig geselecteerde kleuren die het merk identificeren.

Decennia later heeft Csepel onder meer om schoon en milieuvriendelijk transport te bevorderen, zowel lokaal als internationaal. Ze nemen deel aan sport-, familie- en milieuevenementen om hun levensstijl te veranderen en een betere gezondheid en fysieke conditie te hebben. Ze blijven hoogwaardige fietsen en componenten produceren tegen een redelijke en toegankelijke prijs, zodat iedereen van alle leeftijden kan genieten van fietsen.

Reviews Csepel Remklauw - Oranje

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die Csepel Remklauw - Oranje kochten, kochten ook

Recent bekeken producten