Csepel Remklauw - Blauw

48-72hrs

Specificaties Csepel Remklauw - Blauw

  • Model: BRS 101.
  • Dubbel draaipunt.
  • Verstelbare pads.
  • Armlengte: 45,8 - 58,5 mm.
  • Hendel voor Quick Release.
  • Goede kwaliteit en remkracht.
  • Materiaal: aluminium.
  • Gewicht: 173 gram

Omschrijving

De Csepel Remklauw in het blauw is een uitstekende keuze voor fietsers die op zoek zijn naar een betrouwbare en krachtige remklauw. Dit model, de BRS 101, heeft een dubbel draaipunt en verstelbare pads, waardoor je de remklauw kunt aanpassen aan jouw specifieke behoeften en voorkeuren. De armlengte van de remklauw is tussen de 45,8 en 58,5 mm, wat betekent dat deze geschikt is voor de meeste fietsen.

Een ander handig kenmerk van de Csepel Remklauw is de hendel voor Quick Release. Hierdoor kun je de remklauw snel en gemakkelijk losmaken en weer vastzetten, wat vooral handig is als je je wiel moet vervangen of als je je fiets moet opbergen. De remklauw is gemaakt van hoogwaardig aluminium en weegt slechts 173 gram, wat betekent dat hij licht en duurzaam is.

Al met al is de Csepel Remklauw een uitstekende keuze voor fietsers die op zoek zijn naar een betrouwbare en krachtige remklauw. Met zijn verstelbare pads, dubbele draaipunt en Quick Release hendel, biedt deze remklauw een uitstekende remkracht en goede kwaliteit. Als je op zoek bent naar een betrouwbare en duurzame remklauw voor je fiets, dan is de Csepel Remklauw in het blauw zeker het overwegen waard.

Over Csepel

Het Csepel bedrijf werd in 1928 in Hongarije opgericht door Weiss Manfréd. Csepel is het enige bedrijf dat verantwoordelijk is voor de totale productie van fietsen en componenten in het land. Na het einde van het communistische regime werd de fabriek geprivatiseerd en gefocust op het produceren van hoogwaardige fietsen om de levenskwaliteit van zijn burgers te verbeteren. Onder de fietscomponenten die het merk produceert voor stadsfietsen zijn sturen, zadels, remklauwen, grepen, frames, vorken, stuurlinten en nog veel meer. Allemaal met een breed scala aan zorgvuldig geselecteerde kleuren die het merk identificeren.

Decennia later heeft Csepel onder meer om schoon en milieuvriendelijk transport te bevorderen, zowel lokaal als internationaal. Ze nemen deel aan sport-, familie- en milieuevenementen om hun levensstijl te veranderen en een betere gezondheid en fysieke conditie te hebben. Ze blijven hoogwaardige fietsen en componenten produceren tegen een redelijke en toegankelijke prijs, zodat iedereen van alle leeftijden kan genieten van fietsen.

Reviews Csepel Remklauw - Blauw

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die Csepel Remklauw - Blauw kochten, kochten ook

Recent bekeken producten