Csepel Remklauw - Donkerblaw

48-72hrs

Specificaties Csepel Remklauw - Donkerblaw

  • Model: BRS 101.
  • Dubbel draaipunt.
  • Verstelbare pads.
  • Armlengte: 45,8 - 58,5 mm.
  • Hendel voor Quick Release.
  • Goede kwaliteit en remkracht.
  • Materiaal: aluminium.
  • Gewicht: 173 gram

Omschrijving

De Csepel Remklauw in donkerblauw is een uitstekende keuze voor fietsers die op zoek zijn naar een betrouwbare en krachtige remklauw. Dit model, de BRS 101, heeft een dubbel draaipunt en verstelbare pads, waardoor je de remklauw kunt aanpassen aan jouw specifieke behoeften en voorkeuren. De armlengte van de remklauw is verstelbaar tussen 45,8 en 58,5 mm, zodat je hem kunt gebruiken met verschillende soorten fietsen en remblokjes.

De Csepel Remklauw is ook voorzien van een hendel voor Quick Release, waardoor je de remklauw snel en gemakkelijk kunt losmaken en weer vastzetten. Dit is vooral handig als je je fiets moet vervoeren of opbergen. De remklauw is gemaakt van hoogwaardig aluminium en biedt uitstekende remkracht en duurzaamheid.

Met een gewicht van slechts 173 gram is de Csepel Remklauw ook licht en gemakkelijk te hanteren. Of je nu een professionele wielrenner bent of gewoon een enthousiaste fietser, deze remklauw is een uitstekende keuze voor jouw fiets. Bestel hem vandaag nog en ervaar de kracht en betrouwbaarheid van de Csepel Remklauw!

Over Csepel

Het Csepel bedrijf werd in 1928 in Hongarije opgericht door Weiss Manfréd. Csepel is het enige bedrijf dat verantwoordelijk is voor de totale productie van fietsen en componenten in het land. Na het einde van het communistische regime werd de fabriek geprivatiseerd en gefocust op het produceren van hoogwaardige fietsen om de levenskwaliteit van zijn burgers te verbeteren. Onder de fietscomponenten die het merk produceert voor stadsfietsen zijn sturen, zadels, remklauwen, grepen, frames, vorken, stuurlinten en nog veel meer. Allemaal met een breed scala aan zorgvuldig geselecteerde kleuren die het merk identificeren.

Decennia later heeft Csepel onder meer om schoon en milieuvriendelijk transport te bevorderen, zowel lokaal als internationaal. Ze nemen deel aan sport-, familie- en milieuevenementen om hun levensstijl te veranderen en een betere gezondheid en fysieke conditie te hebben. Ze blijven hoogwaardige fietsen en componenten produceren tegen een redelijke en toegankelijke prijs, zodat iedereen van alle leeftijden kan genieten van fietsen.

Reviews Csepel Remklauw - Donkerblaw

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die Csepel Remklauw - Donkerblaw kochten, kochten ook

Recent bekeken producten