Csepel Remklauw - Bruin

48-72hrs

Specificaties Csepel Remklauw - Bruin

  • Model: BRS 101.
  • Dubbel draaipunt.
  • Verstelbare pads.
  • Armlengte: 45,8 - 58,5 mm.
  • Hendel voor Quick Release.
  • Goede kwaliteit en remkracht.
  • Materiaal: aluminium.
  • Gewicht: 173 gram

Omschrijving

De Csepel Remklauw in de kleur bruin is een uitstekende keuze voor fietsers die op zoek zijn naar een betrouwbare en krachtige remklauw. Dit model, de BRS 101, heeft een dubbel draaipunt en verstelbare pads, waardoor je de remklauw kunt aanpassen aan jouw persoonlijke voorkeuren en de specifieke eisen van jouw fiets.

Met een armlengte van 45,8 58,5 mm en een hendel voor Quick Release, biedt deze remklauw een goede kwaliteit en remkracht. Het materiaal waarvan de remklauw is gemaakt, is aluminium, wat zorgt voor een lichtgewicht en duurzaam ontwerp. Met een gewicht van slechts 173 gram is deze remklauw een uitstekende keuze voor fietsers die op zoek zijn naar een lichtgewicht en efficiënte remoplossing.

Al met al is de Csepel Remklauw in de kleur bruin een uitstekende keuze voor fietsers die op zoek zijn naar een betrouwbare, krachtige en aanpasbare remklauw. Of je nu een professionele wielrenner bent of gewoon een enthousiaste fietser, deze remklauw zal je niet teleurstellen.

Over Csepel

Het Csepel bedrijf werd in 1928 in Hongarije opgericht door Weiss Manfréd. Csepel is het enige bedrijf dat verantwoordelijk is voor de totale productie van fietsen en componenten in het land. Na het einde van het communistische regime werd de fabriek geprivatiseerd en gefocust op het produceren van hoogwaardige fietsen om de levenskwaliteit van zijn burgers te verbeteren. Onder de fietscomponenten die het merk produceert voor stadsfietsen zijn sturen, zadels, remklauwen, grepen, frames, vorken, stuurlinten en nog veel meer. Allemaal met een breed scala aan zorgvuldig geselecteerde kleuren die het merk identificeren.

Decennia later heeft Csepel onder meer om schoon en milieuvriendelijk transport te bevorderen, zowel lokaal als internationaal. Ze nemen deel aan sport-, familie- en milieuevenementen om hun levensstijl te veranderen en een betere gezondheid en fysieke conditie te hebben. Ze blijven hoogwaardige fietsen en componenten produceren tegen een redelijke en toegankelijke prijs, zodat iedereen van alle leeftijden kan genieten van fietsen.

Reviews Csepel Remklauw - Bruin

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Klanten die Csepel Remklauw - Bruin kochten, kochten ook

Recent bekeken producten