Csepel Remhendels - Wit

€ 15,95

Product beëindigd

Maak je geen zorgen, we hebben duizenden producten voor je!

U kunt vergelijkbare producten vinden door

Specificaties Csepel Remhendels - Wit

  • Designed for caliper & u-brakes.
  • Forged alloy lever / 2 piece hinged aluminum bracket.
  • Aluminum construction.
  • Wire: pear head.
  • Designed to fit 22,2mm handlebars.

Omschrijving

De Csepel Piton remhendel in wit is ideaal voor stadsfietsen met een 22,2mm of 23,8mm diameter stuur. Het is een eenvoudige en functionele remhendel, gemaakt van aluminium, geschikt voor perenkopremkabels en voor cantilever of remklauwen.

Over Csepel

Het Csepel bedrijf werd in 1928 in Hongarije opgericht door Weiss Manfréd. Csepel is het enige bedrijf dat verantwoordelijk is voor de totale productie van fietsen en componenten in het land. Na het einde van het communistische regime werd de fabriek geprivatiseerd en gefocust op het produceren van hoogwaardige fietsen om de levenskwaliteit van zijn burgers te verbeteren. Onder de fietscomponenten die het merk produceert voor stadsfietsen zijn sturen, zadels, remklauwen, grepen, frames, vorken, stuurlinten en nog veel meer. Allemaal met een breed scala aan zorgvuldig geselecteerde kleuren die het merk identificeren.

Decennia later heeft Csepel onder meer om schoon en milieuvriendelijk transport te bevorderen, zowel lokaal als internationaal. Ze nemen deel aan sport-, familie- en milieuevenementen om hun levensstijl te veranderen en een betere gezondheid en fysieke conditie te hebben. Ze blijven hoogwaardige fietsen en componenten produceren tegen een redelijke en toegankelijke prijs, zodat iedereen van alle leeftijden kan genieten van fietsen.

Andere producten van Remhendels

Klanten die Csepel Remhendels - Wit kochten, kochten ook

Recent bekeken producten