Csepel Puhos Zadel - Roze

€ 24,95 € 22,46

Bespaar 10% (-€ 2,49)

1 Review
100% of 100

Product niet op voorraad

Voer jouw e-mailadres in en we laten je weten wanneer het beschikbaar is.

Specificaties Csepel Puhos Zadel - Roze

 • Heavy duty cover.
 • Multi Stage gel foam materiaal.
 • Chrome steel rails.
 • Maten: 270mm x 160mm.
 • Gewicht: 310gr.
 • Kleur: Roze.

Omschrijving

De Csepel Puhos Zadel in het roze is een geweldige keuze voor fietsers die op zoek zijn naar een comfortabele en duurzame zadel. Het zadel heeft een heavy duty cover die bestand is tegen slijtage en scheuren, waardoor het zadel langer meegaat. Het multi-stage gel foam materiaal zorgt voor een uitstekende dempping en comfort tijdens het fietsen.

De Csepel Puhos Zadel heeft ook chrome stalen rails die zorgen voor een stevige en stabiele bevestiging op de fiets. Het zadel heeft een afmeting van 270mm x 160mm en weegt slechts 310 gram, waardoor het een lichtgewicht optie is voor fietsers die op zoek zijn naar een comfortabel zadel zonder extra gewicht toe te voegen aan hun fiets.

De roze kleur van het zadel geeft het een opvallende en stijlvolle uitstraling die perfect past bij fietsers die graag een persoonlijk tintje aan hun fiets willen geven. Kortom, de Csepel Puhos Zadel in het roze is een uitstekende keuze voor fietsers die op zoek zijn naar een comfortabel, duurzaam en stijlvol zadel voor hun fiets.

Over Csepel

Het Csepel bedrijf werd in 1928 in Hongarije opgericht door Weiss Manfréd. Csepel is het enige bedrijf dat verantwoordelijk is voor de totale productie van fietsen en componenten in het land. Na het einde van het communistische regime werd de fabriek geprivatiseerd en gefocust op het produceren van hoogwaardige fietsen om de levenskwaliteit van zijn burgers te verbeteren. Onder de fietscomponenten die het merk produceert voor stadsfietsen zijn sturen, zadels, remklauwen, grepen, frames, vorken, stuurlinten en nog veel meer. Allemaal met een breed scala aan zorgvuldig geselecteerde kleuren die het merk identificeren.

Decennia later heeft Csepel onder meer om schoon en milieuvriendelijk transport te bevorderen, zowel lokaal als internationaal. Ze nemen deel aan sport-, familie- en milieuevenementen om hun levensstijl te veranderen en een betere gezondheid en fysieke conditie te hebben. Ze blijven hoogwaardige fietsen en componenten produceren tegen een redelijke en toegankelijke prijs, zodat iedereen van alle leeftijden kan genieten van fietsen.

Reviews Csepel Puhos Zadel - Roze

5/5

100%

1 review(s)

5 Stars

1

4 Stars

0

3 Stars

0

2 Stars

0

1 Stars

0
 1. mbietry1983

  100%
  Vertaald uit het Frans - Toon originele tekst Toon vertaling

  komt overeen met de beschrijving.

Klanten die Csepel Puhos Zadel - Roze kochten, kochten ook

Recent bekeken producten