Csepel Puhos Zadel - Rood

€ 24,95 € 22,46

Bespaar 10% (-€ 2,49)

Slechts één exemplaar op voorraad!

48-72hrs

Specificaties Csepel Puhos Zadel - Rood

  • Heavy duty cover.
  • Multi Stage gel foam materiaal.
  • Chrome steel rails.
  • Maten: 270mm x 160mm.
  • Gewicht: 310gr.
  • Kleur: Rood.

Omschrijving

Het Csepel Puhos zadel in rood heeft een klassiek en elegant design. Het is gemaakt van schuim en meerdere lagen gel die uitstekend comfort en gemak bieden tijdens alle fietstochten. Het bevat sterke en resistente stalen rails zodat u uw positie op de fiets correct kunt aanpassen. Met het Csepel Puhos-zadel val je op tussen al je fietsvrienden dankzij de constructie uit één stuk zonder sterke en duurzame naden.

Over Csepel

Het Csepel bedrijf werd in 1928 in Hongarije opgericht door Weiss Manfréd. Csepel is het enige bedrijf dat verantwoordelijk is voor de totale productie van fietsen en componenten in het land. Na het einde van het communistische regime werd de fabriek geprivatiseerd en gefocust op het produceren van hoogwaardige fietsen om de levenskwaliteit van zijn burgers te verbeteren. Onder de fietscomponenten die het merk produceert voor stadsfietsen zijn sturen, zadels, remklauwen, grepen, frames, vorken, stuurlinten en nog veel meer. Allemaal met een breed scala aan zorgvuldig geselecteerde kleuren die het merk identificeren.

Decennia later heeft Csepel onder meer om schoon en milieuvriendelijk transport te bevorderen, zowel lokaal als internationaal. Ze nemen deel aan sport-, familie- en milieuevenementen om hun levensstijl te veranderen en een betere gezondheid en fysieke conditie te hebben. Ze blijven hoogwaardige fietsen en componenten produceren tegen een redelijke en toegankelijke prijs, zodat iedereen van alle leeftijden kan genieten van fietsen.

Reviews Csepel Puhos Zadel - Rood

Schrijf uw review. Beoordeel dit product als eerste

Andere producten van Zadels

Klanten die Csepel Puhos Zadel - Rood kochten, kochten ook

Recent bekeken producten